praegune kellaaeg 20.06.2025 20:45:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LKits
HV Guru

|
20.02.2012 12:49:05
Microsoft/Windows riistvara registreerimine |
|
|
Tere
Kas on olemas Microsofti poolt mõnda sellist teenust, millega saab enda riistvara ära registreerida ning näiteks arvuti varguse korral (juhul kui on Windows peale lastud) annab teada, et arvuti on varastatud nimekirjas vms?
Olen nii paranoiline, et kõikide arvutite kõiksugu võimalike komponentide seerianumbrid ja muud identifikaatorid üles kirjutatud, kõvakettad krüpteeritud - juhul kui peaks varas midagi tahtma, siis annan politseisse kogu kupatuse informatsiooni.
Ette tänades
Lennart
EDIT: Olen teadlik PREY olemasolust, kuid see mind ei aita.
Mul on kõvaketas krüpteeritud ning varast enda arvuti operatsioonisüsteemile ligi EI taha lasta. Selle tõttu kaotab PREY väärtuse, sest see just eeldab, et varas logib arvutisse sisse.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
20.02.2012 12:57:22
|
|
|
varga jaoks installi dualboot opsüs
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|