praegune kellaaeg 20.06.2025 20:49:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Azatris
HV veteran

|
12.03.2012 02:45:19
Lihtsa vastusega raske küsimus ActionListeneri kohta Javas |
|
|
Kood -> http://pastebin.com/fa7iRaSY Tegu on kooliprojekti jaoks graafikalise kasutajaliidesega. Esimese rea eemaldades saab ise ka liidest näha, kompileerides ja jooksutades, et parem pilt asjast saada. Kood peaks iseenesest üsna loetaval kujul olema. Suur osa moodustab sellest lihtsalt asjade pealeladumine frame'le.
Ühesõnaga selline probleem, et rida 159. on vigane. Eclipse ütleb: "Cannot refer to a non-final variable tglbtnPlay inside an inner class defined in a different method". Kuidas ma saaks referenceda seda tglbtnPlay objekti, mis on loodud initialize() käigus? Kas see on üldse võimalik? Kas on workarounde?
Mida ma selle koodi osaga saavutada tahan, on disableda nupp, kui sellele peale vajutada (kui see varem on enabletud). Muidugi peale seda kirjutaks ka mingi konkreetse koodijupi, mille jaoks see nupp üldsegi seal on.
Andeks napisõnalisuse poolest, aga ma küsin foorumis midagi sellist esimest korda. Kõik küsimused on oodatud.
Tänud!
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
12.03.2012 08:02:55
|
|
|
Kompilaator on sulle põhimõtteliselt vastuse ju ette öelnud.
tsitaat: |
Cannot refer to a non-final variable tglbtnPlay inside an inner class defined in a different method
|
Ühesõnaga kirjelda muutuja tblbtnPlay real 153 koos final võtmesõnaga.
Esmapilgul diagonaalis vaadates tundub, et sul tuleb ka hiljem samatüübilisi vigu veel. Sedalaadi konstruktsioonides peavadki anonüümse klassi sees kasutatavad muutujad olema final võtmesõnaga koos kirjeldatud.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
12.03.2012 14:41:13
|
|
|
Imeline! Tänud!
Aga mul tekkis kohe teine probleem. Nagu kui ma vajutan ühele nupule, mis enabletud, siis ideaalis disableb selle ja enableb kõik muud. Kuid reaalsuses eelmine disabletud nupp on nüüd mingis "vaheseisundis", mis ei ole visuaalselt enabletud. Korra peale klikkides sellele läheb nupp õigesti enabletuks. Kuidas sellisest kummalisest käitumisest lahti saada? On ju ilmselge, mida ma saavutada tahan.
Lihtsaim on vist koodi ise jooksutada ja vaadata. http://pastebin.com/B9qNBzY1
Jälgi kas siis neid algoritminuppe või play/pause/stop käitumist. Imelik.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
12.03.2012 16:13:50
|
|
|
Peale vaadates tundub, et antud käitumine on JToggleButton puhul täiesti korrektne. Ma arvan, et sa oma soovitud efekti saavutamiseks peaksid kasutama tavalisi JButton nuppe. NB! Vaata siis ka kõik isSelected() meetodi kasutamised üle - tavalise JButton korral see midagi mõistlikku ei anna.
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|