praegune kellaaeg 17.06.2025 00:26:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
thargun
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
[raVen]
HV kasutaja
![[raVen] [raVen]](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/23650cbde6e8e8235986ac97e94a6600.jpg)
|
01.07.2024 16:43:58
|
|
|
Hehe, Nexon. Ma mängisin kunagi nende Maple Storyt, cute game, aga tasuta mängitav - no ütleme nii, et piisavalt, et sõltuvust tekitada, aga mingist punktist,
ma ei mäleta, kas lv100/200 muutus progress sigaaeglaseks, ei aidanud ka 2x EXP kaartide ostmine, sest ka neid oli mõistlik kasutada ainult 2x EXP eventite ajal,
et 4x EXP saada. Ja muidugi olid serverid eventite ajal üle koormatud. Alati sai muidugi sõltlastelt mänguraha eest neid pärisraha eest ostetavaid lisasid osta.
Aga kena näeb välja küll, võiks isegi proovida.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
02.07.2024 13:33:18
|
|
|
Ongi paras suvel palaga natuke leveldada niisama ringi lahmides. Ette laetud juba, eks näis.
Vähemalt saab natuke sellele "moodsale mõtteviisile" kohta kätte näidata...
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
02.07.2024 14:44:03
|
|
|
Kellele meeldib Warframe meeldib ka see. Graafika on ok, combat oli kah ok, aga mis mulle ei meeldinud oli geari süsteem, ma lootsin rohkem Borderland stiilis geari . Siin oli mingi miljon asja, ma ei saanud sittagi aru ja ei viitsinud süüvida kah. Ei ole ole minu mäng.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
03.07.2024 10:53:45
|
|
|
ISe ka eile ühtul mängisin ca 6h. Pole kunagi eriti selliseid mänge mänginud, Destinyt ja Destiniy 2 võib-olla tunnike-paar proovinud konsooli peal ja Warframe'i arvutis paarkümmend minutit. Mõtlesin ,et oleks tore mõne uue looter shooteriga kohe alguses alustada, mõned juba ca 10 aastat turul ja ilmselt raske "rongi peale" saada.
Ryzen 7600x + rtx3080 on 1440p peal suht ok, automaatselt pandi High seaded, ei hakanud esialgu muud ise muutma kui DLAA lülitasin sisse (RT oli off, ei ole veel proovinud, kuidas sellega sees oleks), motion blur välja, vsync off ja frame limiter 144 peale (see oli maks väärtus, kuigi mul 170Hz monitor), selliste seadetega oli kusagil 100fps kandis enamjaolt.
Kui võimalik, mängisin "Public" ehk võõra rahvaga, et seltsis segasem (ja lihtsam nulle kui algajale). Tundub, et mäng on cross-play, sest sai näha nii Steami, Xboxi kui PSN logoga tegelasi. Keegi tsättima ei kippunud, esines vaid developeri teateid, et mingi bugi on korras ja nad jooksvalt parandavad mängukogemust.
Päris palju esines desynci/läägi kui tulistad pahasid kolle, aga need ei reageeri kohe üldse ning 2-3 sekundi pärast surevad ära, enamjaolt siis kui keegi just liitus selle evendiga. Õige mitu korda esines ka seda, et mind "keriti" tagasi mõne sekundi jagu.
Päris algajana nagu olen sai kuue tunni sees ka esimene boss alistatud, lv 11 peal, oli tunduvalt keerulisem kui tutorialis, kus see suri paari lasu peale, mängus sai 3 kaasvõitlejaga talle 8-9 minutit (ajalimiit oli 10 min) kuuliauke tekitatud. Samuti sain unlockitud esimene "vahetusmängija".
Igalt poolt paistab läbi mikrotransaktsioonid, aga vähemalt esialgu pole vaja läinud (ja ma ei plaanigi sentigi kulutada). Loodan, et liiga kiiresti toppama ei jää ning raha edenemise eest küsima ei hakata, eriti veel arvestades, et mäng on tasuta.
Hetkel igatahes kavatsen edasi mängida.
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
03.07.2024 15:50:02
|
|
|
Täitsa ok pela jah, mind ajas ka segadusse statside müriaad. Aga ega need esialgu tähtsad olegi, niigi lihtne. Ja selleks ajals kui oluliseks muutub on vast pähe kulunud kõik juba...
Raha ei ole selle mängu eest mõtet välja käia jah, sest pmst on tegemist viirusega mis kõvaketta ja veebilehitsejad ning sotsiaalmeedia sul arvutis läbi kammib ja kõik info maha parseldab!
Kuna ma kuhugi linkinud ei ole ja mängimiseks mõeldud windoosas peale netflixi muud väga ei kasuta, siis julgesin riskida. Nagunii nädala pärast läheb maha.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|