praegune kellaaeg 17.06.2025 04:32:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
blackrock
HV vaatleja

|
30.03.2013 03:20:43
|
|
|
Nädal kasutanud. Mul on ekraanil üks surnud piksel, algul tundus ainult mustal taustal aga tegelikult on ikka igalpool lihtsalt muul toonil jube raskesti märgatav. Tasuks vist garantiisse viia? Elu esimene puutekas ja muidu võib täitsa rahul olla. Nokia kaart jookseb ikka väga puhtalt. Helitugevus kõlarist miskipärast kõigub ja noh esimese vastuvõetud kõne lõpus ekraan tööle ei hakanudki, miskipärast munes mitu sekundit enne kui toibus, enam pole niimodi olnud. Ja lukustusnupp paremal küljel võiks toimida avamisel sama kiiresti kui kinnivajutusel, oodata sekund selleks et kella vaadata... Kui nüüd need miinused välja arvata, olen ma väga rahul muude asjadega mida see föön pakub. Kahjuks ei saa ka aku vastupidavust siiski välja jätta, siiamaani pole üle 15 tunni saanud(akusäästja on sees ja igasugu vidinad hoian sees vastavalt vajadusele), aga eks hetkel ole palju näppimist kah. Ehk läheb paremaks.
Üks lahe asi oli enne esimest laadimist "teave aku kohta" akusäästja sätete all näha 209 päeva ja 10 tundi viimasest laadimisest möödunud aeg. Et põhimõtteliselt oli neil pea aasta aega avastada ja parandada need häirivad pisivead mis ma viie päevaga olen leidnud? Johhaidii. 3.5k vanas rahas.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
30.03.2013 15:16:48
|
|
|
blackrock kirjutas: |
Üks lahe asi oli enne esimest laadimist "teave aku kohta" akusäästja sätete all näha 209 päeva ja 10 tundi viimasest laadimisest möödunud aeg. Et põhimõtteliselt oli neil pea aasta aega avastada ja parandada need häirivad pisivead mis ma viie päevaga olen leidnud? Johhaidii. 3.5k vanas rahas. |
Ma olen vahel iPhone'i akusid vahetades usage'i alt ka mingeid 15000-päevaseid aegasid näinud, kuna akut eemaldades läheb aeg ja kalender nulli, milleks on kell 3 aastal 1970 vms. Siis paned aja õigeks ja saavutad sellise toreda "kasutusaja". Nii et ära võta seda 209 päeva ülearu tõsiselt.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|