praegune kellaaeg 20.06.2025 00:35:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DarkSky
HV kasutaja

|
12.02.2012 12:09:39
Kaks ruuterit ja üks koduvõrk |
|
|
Mul on majapidamises 2 ruuterit: Thomson TG 784 (ühendatud Elioni võrku) ja TP-Link TL-WR542G. Viimane on WAN pordi kaudu ühenduses Thomsoni pordiga nr. 1. Interneti jagamine toimib kenasti kuna TP-Lingil sai teha vastavad seadistused (IP aadressis eelviimane number muudetud). Seega ka mul majas 2 WIFI leviala. Ise olen Thomsoni taga. Probleem seisneb selles et ma ei näe Thomsoni võrgus olles TP-Lingi taga olevaid arvuteid võrgus ja vastupidi. Seega ei saa ma nendega ka faile vahetada. Kuna mulle käib see asi üle jõu siis küsingi targematelt kas on võimalik eelpoolmainitud ruutereid seadistada nii et näeksin korraga kogu arvutivõrku ja saaksin ühtlasi ka faile transportida ühest võrgus olevast arvutist teise (ühesõnaga failide vahetamine erinevate ruuterite taga olevate arvutite vahel)? Samuti tahaks jagada ka Thomsoni taga olevat meediamängijat (võrguketast) TP-Lingi taga olevatele arvutitele. Logisin mõlemisse ruuterisse sisse ka aga eriti midagi näppida seal ei julgenud...
|
|
tagasi üles |
|
 |
obundra
Kreisi kasutaja

|
12.02.2012 12:20:16
|
|
|
Keera TP-l dhcp kinni ja pista kaabel WAN asemel LAN auku, siis on üks võrk.
_________________ Hold the heathen hammer high! |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkSky
HV kasutaja

|
12.02.2012 13:17:23
|
|
|
obundra kirjutas: |
Keera TP-l dhcp kinni ja pista kaabel WAN asemel LAN auku, siis on üks võrk. |
Toimisin nii ja asi toimib Aitäh abi eest
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|