Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
30.01.2012 14:40:19
Mingi MSN tüütus tuttava arvutis |
|
|
Ise lahti ei saanud, seega küsiks arvamusi. Need kolm kah lahti ei saanud: http://www.ekaitse.ee/foorum/erinevad-turvatarkvarad/messengeri-viiruste-eemaldajad
Sümptomid on muudetud kasutajanimi messengeri aknas ehk siis see kes sisse on logitud selle nime muudab aknas ära. Võib tagasi muuta enda nime peale aga see kestab ainult järgmise käivitamiseni.
Muudab ka sõnumi mida teised näevad ära selle peale:
tsitaat: |
just uploaded new pics
http://www.just4hookup.com/albums/xxxxxx |
|
Panin meelega koodina, et keegi peale ei klikkaks. Lisaks paneb uusi botte kontaktide nimekirja.
Muud halba ei paista tegevat, seega tüütus lihtsalt. Oskate progesid soovitada puhastamiseks? Masinas uuendatud AVG antiviirus ja eelmainitud kolm. Kõik 4 kamba peale ei leidnud midagi.
Ahjaa...google otsing, et tuvastada tüütuse nime ei andnud kah mõistlikke tulemusi sellest lahtisaamiseks.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
30.01.2012 14:51:53
|
|
|
Puhtas arvutis vaheta konto parool ära.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.01.2012 15:15:57
|
|
|
Paroolivahetust pole proovinud aga proovime järgi. Kumma sealt lingilt võtan? Hitmani?
Igatahes järgmine kord (millalgi see nädal) selle arvuti taha satun, siis teen skänni ära ja vaatan kas kasu oli.
Btw tegu on 32bit Vistaga.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
30.01.2012 17:33:52
|
|
|
Kõige esimene link. HP 3.6 ja 32bit siis
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
ollev
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
30.01.2012 22:11:13
|
|
|
Lord Ami kirjutas: |
Kõige esimene link. HP 3.6 ja 32bit siis  |
hitman pro 3.5 on küll hea asi kuid kahju et kehtiv ainult see korraks tasuline!
Malwarebytes ka ei tea kas uskuda või mitte , mõni räägib et see on tehtud häckerite poolt et häckitakse rohkem teised aga kiiidavad
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
30.01.2012 23:23:41
|
|
|
MBAMi kohta ma küll ei tea, kust sa lugenud oled. Tegu täiesti töötava firmaga ning programm on kasutajate seas väga hinnatud. Hitman Pro on jah, tasuta, aga võimaldab 30 päeva tasuta viirusi eemaldada. Lisaks näitab vähemalt kahtlase faili/viiruse asukohta või olemasolu (isegi kui litsents on aegunud).
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
31.01.2012 09:12:29
|
|
|
Lord Ami kirjutas: |
MBAMi kohta ma küll ei tea, kust sa lugenud oled. Tegu täiesti töötava firmaga ning programm on kasutajate seas väga hinnatud. Hitman Pro on jah, tasuta, aga võimaldab 30 päeva tasuta viirusi eemaldada. Lisaks näitab vähemalt kahtlase faili/viiruse asukohta või olemasolu (isegi kui litsents on aegunud). |
mbam kohta propageerivad seal 1 firma , see firma ise muidugi algaja vbl ei tea sellest sittagi aga kes teab krt seda
http://www.gurud.ee/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=13&Itemid=44
ja peale selle võtsingi mina selle maha kiirelt kuid kahtlane värk et ta nii ütleb
Kui Hitman Pro 3.6 ei leidnud mu arvutist miskit ainult mingit tracking cookied , kas siis arvuti on puhas ? Eile proovisin scannida ja ei leidnud ohtu
Kuid arvuti kuidagi aeglaseks jaanud kui vanasti . kettatest tehtud oli ok. On mõni hea efektiivne programm mis scannib ja puhastab ebavajalikkest asjadest puhtaks
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
31.01.2012 09:21:14
|
|
|
Kas see tüütus segab ühe konto all või kõigil, mis selles arvutis sisse logivad?
|
|
Kommentaarid: 525 loe/lisa |
   |
419 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.01.2012 09:29:20
|
|
|
virks kirjutas: |
Kas see tüütus segab ühe konto all või kõigil, mis selles arvutis sisse logivad? |
Üks konto ongi seal.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
31.01.2012 09:40:43
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Kas see tüütus segab ühe konto all või kõigil, mis selles arvutis sisse logivad? |
Üks konto ongi seal. |
kas tõesti paroolivahetus ei aita ?? tavaliselt parolivahetus aitab . Mina kunagi sain lahti nii et vahetasin parooli ja scannisin MBAMiga ja peale selle kadus ära
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
31.01.2012 09:49:41
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Üks konto ongi seal. |
Pidasin silmas seda, et kui keegi teine oma MSNi sisse logib.
|
|
Kommentaarid: 525 loe/lisa |
   |
419 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.01.2012 10:29:01
|
|
|
tptdairy, Hetkel pole veel aega olnud proovida.
virks, Pole seda proovinud.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
aldios
HV kasutaja

|
31.01.2012 13:48:18
|
|
|
Samade linkidega asi sain jagu 3x parooli vahetusega, suht imelik oligi ,et mitu korda vahetasin siis kadus lõpuks ära.
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
ollev
HV kasutaja
|
31.01.2012 14:48:49
|
|
|
Hea programm pahalaste otsimiseks on Emsisoft Anti-Malware,arvuti puhastamiseks rämpsust ccleaner ja abiks on veel HijackThis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
andree
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
03.02.2012 12:02:18
|
|
|
mul äsja ka ühe tuttava kontoga logiti äsja sisse ja sarnane link oli nime taga. üritas juttu teha ja krediitkaardi andmeid küsida "et vanust kontrollida". saatsin pikalt + block ning informeeriv telefonikõne tuttavale konto omanikule.
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
03.02.2012 17:58:39
|
|
|
See tuttav olin mina ja esimene kord paroolivahetus ei päästnud. Aitas vähem kui kümneks minutiks. Vahetasin uuesti ja ka muutsin meeldetuletusküsimuse vastuse ära, ehk peab. Aga kasutan hoopis Adiumi, Mac OS 10.6.8 kus alles eile Security Update uuendusega peale läks... see teeb nõutuks.
Edit: ja läks jälle.
Edit2: Vahetasin 2x veel, mõlemal juhul peeti PW tugevaks (strong) kuid viimane kestis ainult kolm minutit - siis tuli teade et olen sisse loginud teises kohas
Krt ma olen MSNi kasutaja olnud 2003 aastast peale, mul pole elus enne ühtki MSNi probleemi olnud - nüüd tõmmatakse näkku nii et küll saab.
Tuli juba mõte et äkki olen ACTA teemal liiga palju sõna võtnud et kiusama hakati.
Konkreetse arvutiga ei saa probleem väga seotud olla sest viimaset muutused tegin hoopis läpakast - ja mõlemas arvutis on peal Sophose AV. Ja kontrollisin üle et Adium oleks viimane mis saada on.
Edit3: neti andmetel on tegemist bot'iga mis vähemalt juba kaks nädalat ringi jaurab.
Edit4: tegin uuesti paroolide vahetuse absoluutselt puhtast arvutist, kus pole MSNist lõhnagi ja mingeid muid suhtlusvahendeid ka mitte - logisin siis uute tunnustega komandast arvutist sisse, kasutades teist ISP'i ja tulemus - kaheksa minuti pärast oli mul konto jälle läinud. Eelnevalt käisin antiviirusega kõk üle - puhas.
Ilmselt peab see olema mingi MSi lahtikakutud auk mis nüüd vaikselt suuremaks venib. Veel tuli pähe et äkki on boti ülesanne korjata neid paroole mida inimesed kiirkorras "genereerivad", kuid selge on et paroolide vahetusel puudub mõte kui see töö kestab vaid 10 minutit keskmiselt.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.02.2012 15:16:20
|
|
|
Ni pääsesin nüüd veidi asjatama sinna arvuti taha (vt esimene post).
Hitman Pro-ga ei olnud aega skännida aga Hijackthis logi tegin ära:
Spoiler 
Midagi kahtlast justkui pole selles logis. Küll aga andis Hijackthis mingi hoiatuse HOSTS faili kohta. Tegin selle lahti ja seal oli paar kahtlast sissekannet, seega kustutasin HOSTS üldse ära.
Teistkordsel käivitusel Hijackthis enam selle üle ei kaevelnud.
Paraku polnud aega testida kas probleem lehenes. Nagu ütlesin sattusin korraks sinna arvuti taha ja endal oli kah kiire (reede jne )
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|