praegune kellaaeg 18.06.2025 19:42:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jõehobu
külaline
|
14.01.2012 22:02:07
Kuidas laadida Hp akut, kui sul ei ole laadijat ? |
|
|
Niisiis, mure järgmine, mul on HP presario CQ60 läpakas, sellel hetkel ei ole laadijat ja ma ostsin osta.ee selle ära aga sellega läheb oma jagu aega enne kui kohale jõuab, niisiis tahaks aku täis laadida või lihtsalt läpakat kasutada. Sai algul läpakas lahti võetud ja eraldi välja toodud + juhe, mille võtsin siis toitepesa juhtme otsast. Sai kokku pandud ja mingit suvalist laadijat hakatud otsima, leidsin hp printeri laadija, mis on 18.5 volti ja 533ma ehks siis 5.3a. Läpakal kirjas, et ta tahab 18.5 volti ja 3.5 a ehk siis laadijal 2a rohkem kui vaja, proovisin, ei midagi. Teeb nii, et kui lülitad siise siis korra läheb käima ja siis kohe kinni või seda keskist tulukest vilgutab 3 või 2. korda. Jätsin ta ka ööseks külge, lootes et ehk laeb aku täis, aga hommikul ei midagi. Testriga vaadates oli aku ka täiiesti tühi.
Nüüd küsimus, kuidas ma saaksin laadida näiteks akut eraldi ? Selleks on ka ju eraldi laadijat olemas. Ja miks ta ei lähe käima ? Kas tõesti 2a erinev ja lihtsalt mingi kontroller ei luba käima minna ?
Google andis selle vilkuva tulukese tulemuseks katkise laadija.
Ja milleks on see 3. nö smart pin vajalik ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
14.01.2012 22:47:30
|
|
|
kullake.. 533mA on 0,533A ja sellega seda masinat ringi ei aja
Lsaks on see smart-pin, mis annab infot laadija omaduste kohta ja ka ilma selle signaalita asi laadima ei hakka (samuti ei lae delli analoogse laadijaga)
mina ootaks selle laadija saabumise ära, sest muidu pead pärast lisaks üle jäänud laadijale ka katkist läpakat osta.ee-s müüma hakkmama
|
|
tagasi üles |
|
 |
jõehobu
külaline
|
14.01.2012 23:14:19
|
|
|
Tänud, sain hulka targemaks, ajasin sassi amprite teiseldamise sassi, juhtub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|