praegune kellaaeg 20.06.2025 23:07:45
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
wiilweer
HV kasutaja

|
18.01.2012 23:59:09
Faili asukoha määramine include/require'ga |
|
|
Tervist,
Jubin mida aretan asub ühe subfolderi sees public_htmlis (public_html/jubin). Kausta jubina sees on veel üks kaust. (public_html/jubin/kaust/). Selle kausta sees asub php fail, mille juurde pöördutakse jQuery ajaxiga. Nüüd on mul kaustas jubin tehtud üks .php fail. Kuidas kirjutada korrektne path, et ligi saada kaustas jubin .php failile?
Olen proovinud igasugu variante aga alati näitab firebug mulle, et file not found.
Veidi segane jutt aga loodan, et keegi saab aru.
Mihkel
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
serk
HV kasutaja
|
19.01.2012 00:07:40
|
|
|
root kataloog defineeritakse üldises confis ja selle järgi toimetad. Ega sul dünaamiliselt ju failide asukohad muutu(nii ja naa muidugi ...). Oleneb muidugi mis frameworki peale ehitad või nullist ise nikerdatud. Frameworkides erinevad lahendused, aga üldjuhul taandub kõik ikkagi root kataloogile mis konfiguratsioonis defineeritud.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiilweer
HV kasutaja

|
19.01.2012 00:11:47
|
|
|
Ise nikerdatud vidin. Loll mina. include("../fail.php"); on see koodirida mida vaja oli. Oh mind unemütsi arvutitaga.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|