Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel889
HV kasutaja

|
16.06.2011 13:23:15
|
|
|
eldorado kirjutas: |
Killer-Bea kirjutas: |
No kui tegemist on FPS mänguga, mida ma ise mängin valdavalt, siis on iga millisekund kuldaväärt.
natuke lugemist http://en.wikipedia.org/wiki/Asymmetric_Digital_Subscriber_Line_2_Plus
Minul hetkel DSL Type: G.992.5 annex A ehk. ADSL2+
Aga sain sellest lingist natuke materjali mis mu tähelepanu tõmbas. Multi-pair bonding siis. Nagu ma aru sain saab mitut liini kokku siduda, et tõsta mahte. Hetkel tean, et korterisse jookseb cat3(4) - kuna cat5 ei saa olla sest, et see eeldaks et majas on korrusmaja/optiline(keegi tark elioni foorumis seletas). Korteri siseselt jookseb cat5 kaabel. Niisis, aga ühendatud on koterisse tuleva ja koterisiseselt kaabliliitel vaid 2 juhtmekest (kas nii peabki olema?), või on tehnik luusa pannud, sama on ka teise otsaga kust siis dsl kaabel läheb ruuterisse.
Küsimus siis selline - miks ei võiks olla ühendatud 4 või 6 juhet?
Vabandan juba ette kui liiga palju rumalaid küsimusi oli. |
siiski sosiski on DSLAM-is tõrke, mitte kaablites =) Loogika, et mitu juhtmed kokku liita on lollutamine, nagunii karbini veel maa all ca 0.5-3km kaabel jookseb
ADSL on juba üsna vana tehnoloogia, sega välja pressida midagi paremad ei anna, arvestades et kasutajate arv + kiirusemaht on suurenud + multicast on ka peal - pakette rohkem, DSLAM-il raskem =)))
tahad parimat - otsi konkurente =))) Meil näiteks 3-5ms piiratud piirkondades  |
Teil see koduleht on ikka korras? kui vajutada teenuste peale läheb leht kohe venekeelseks.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
16.06.2011 14:02:36
|
|
|
Kõik lingid on vene omad. Ise pead adrereal RUS asemele EST kirjutama
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer-Bea
HV kasutaja

|
03.07.2011 11:11:12
|
|
|
Pool kuud on möödunud, ping hetkel olnud stabiilselt 20ms ringis
Kui ta nüüd niikaua vastu peaks samamoodi kuni optiline hakkab tuppa jooksma võib isegi natuke(ish) rahule jääda elioniga.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
LunaticDmx
HV kasutaja

|
18.11.2011 21:06:01
|
|
|
Võtan vana teema jälle üless
Olen Elioni klient juba 3 aastat olnud. Ping on vähemalt aastajagu juba liiga kõrge. Speedtest näitab 30-35ms pingi kahe erineva arvuti peal, kus ühel win7 ja teisel XP.
Mäletan väga selgelt kuidas sain 20ms eestis ja välisservudes CS 1.6/CSS mängitud. Nüüd nagu alla 45ms servusid pole olemaski. Niisuguse pingiga mängisin saksa serverites poolteist aastat tagasi ja nüüd võin sellest unistada ainult. Soome ja Rootsi servudes on 55ms ja üless. Kuidas see võimalik on?
Ping on minu jaoks tähtsaim asi ühenduses. Sellepärast sai mitu korda teenusepakkujat vahetatud. Kas tõesti pean jälle oma ISP-d vahetama hakkama?
Nüüd on üks suur , SUUR palve. Oleks vaja kuidagi EC maha saada. Nagu aru olen saanud, siis EC pidi päris palju pingi mõjutama. Mulle öeldi Elioni teenindusest selle peale, et maha ei võeta ja ei pidavat pingi mõjutama. Kas mulle valetati siis selle koha pealt?
See sai nüüd kiiru ja väikese vihaga kirjutatud siia.
Loodan, et HVs on keegi, kes oskaks ja viitsiks natukene aidata mu nö tujulangetava murega .
Muidu pean Elioni foorumis ühe tõsiselt pika ja koleda posti tegema, mille heameelega jätaks vahele...
_________________ need download more ram |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
18.11.2011 22:30:42
|
|
|
LunaticDmx kirjutas: |
Võtan vana teema jälle üless
Olen Elioni klient juba 3 aastat olnud. Ping on vähemalt aastajagu juba liiga kõrge. Speedtest näitab 30-35ms pingi kahe erineva arvuti peal, kus ühel win7 ja teisel XP.
Mäletan väga selgelt kuidas sain 20ms eestis ja välisservudes CS 1.6/CSS mängitud. Nüüd nagu alla 45ms servusid pole olemaski. Niisuguse pingiga mängisin saksa serverites poolteist aastat tagasi ja nüüd võin sellest unistada ainult. Soome ja Rootsi servudes on 55ms ja üless. Kuidas see võimalik on?
Ping on minu jaoks tähtsaim asi ühenduses. Sellepärast sai mitu korda teenusepakkujat vahetatud. Kas tõesti pean jälle oma ISP-d vahetama hakkama?
Nüüd on üks suur , SUUR palve. Oleks vaja kuidagi EC maha saada. Nagu aru olen saanud, siis EC pidi päris palju pingi mõjutama. Mulle öeldi Elioni teenindusest selle peale, et maha ei võeta ja ei pidavat pingi mõjutama. Kas mulle valetati siis selle koha pealt?
See sai nüüd kiiru ja väikese vihaga kirjutatud siia.
Loodan, et HVs on keegi, kes oskaks ja viitsiks natukene aidata mu nö tujulangetava murega .
Muidu pean Elioni foorumis ühe tõsiselt pika ja koleda posti tegema, mille heameelega jätaks vahele... |
pikk ja kole post foorumis ei aita sind edasi.
error control on mõeldud dtv korralikuks toimimiseks. seega maha ei võeta ja punkt'
äriinternettidel ilma dtv-ta see maha võetud ainuüksi
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
18.11.2011 22:54:44
|
|
|
Kui see mängimine ja ping ikka nii tähtis on, siis lihtsaim viis on enda närve säästa ning kolida sinna kus optika olemas.
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer-Bea
HV kasutaja

|
19.11.2011 03:45:04
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Kui see mängimine ja ping ikka nii tähtis on, siis lihtsaim viis on enda närve säästa ning kolida sinna kus optika olemas. |
Olgem nüüd realistid, kui midagi tarka pole öelda siis pole mõtet suud lahti teha. Need asjad päris nii ka ei käi, et kolid kuhu tahad.
Mina saan probleemist väga hästi aru, kuna pidin ise sama kannatuste rada läbi käima,- aeg, korduvad kõned klienditeenindusse ja tehnikutele ja seda oma kuludega.
Tekib küsimus miks? Kui mina, kui üks lepingupool täidan oma kohust tasuda igakuiselt arved ja hoolitsema minu kasutusse antud tehnika eest heaperemehelikult - siis leian et teenusepakkuja PEAB lähtuma individuaalselt kliendi soovidest ja vajadustest.
Samas on EC maha keeramisest korduvalt juttu olnud ja faktiliselt ka ära tõestatud siin samas eespool teemas millised on vahed kui EC on peal või maha keeratud. Tõsi ta on et ta mitte ainult DTV stabiilsuse eest ei vastuta, vaid ka interneti enda, samas tekitab ta 8-20ms delay ühendusse mis paraku ei ole teatud klientidele kasuks vaid pigem pudelikaelaks.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.11.2011 10:39:41
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
error control on mõeldud dtv korralikuks toimimiseks |
Ja mis juhtub DTV-ga kui see maha võtta?
Hakkab ruudutama,katkema vms?
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
19.11.2011 11:34:49
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Pailaps kirjutas: |
error control on mõeldud dtv korralikuks toimimiseks |
Ja mis juhtub DTV-ga kui see maha võtta?
Hakkab ruudutama,katkema vms? |
Oleneb liini kvaliteedist
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
LunaticDmx
HV kasutaja

|
19.11.2011 13:17:07
|
|
|
Pikk ja kole jutt näitab, kuidas Elioni ühenduse kvaliteet on kaks korda langenud minu jaoks ja klienditeenindus mulle valetanud. Kas nii hoitakse oma armsaid kliente?
Miks mina pean sellepärast ohvrit mängima ja jälle teenusepakkujat vahetama hakkama, et Elion ei suuda oma kvaliteeti üleval hoida? Olen täitnud oma kohustust, ilusasti oma arveid maksnud ja oma seadmeid korralikult hoidnud. Selle kõrval ootan Elioni poolt samamoodi stabiilset ja kvaliteetset teenust.
Tänud Pailaps, et seletasid lahti, milleks see EC vajalik on, aga paratamatult tean inimesi, kel on see maha võetud ja ei nurise dtv pärast. Mul ei oma tähtsust, kas teleka pilt jookseb tihemini kokku või mitte. Inimene, kes dtv-d vaatab, väidab, et korra nädalas kindlasti jookseb pilt kokku ja vaja restarti teha. Tuleb välja, et EC ei tee oma tööd piisavalt hästi. Pole vaja mul seda. Võin restarti ka tihemini teha, kui vaja.
Äriinternet mind ei huvita, kuna algul oli ju Elioni teenus minu jaoks täiesti okei, teades isegi, et konkurentidel oli ja on parem ühenduse kvaliteet.
Ma olen juba piisavalt kannatlik olnud ja suud kinni hoidnud. Aga nüüd, pime aeg on käes ja tahaks oma lemmik online mänge mõnuga mängida nii, et ei peaks Elioni pingi pärast kiruma. Ping oli keskmiselt 20ms ja nüüd 50ms. Onju midagi muutunud? Tahan sama tagasi. Ei ole palju ju palutud.
Klienditeenindusest öeldi, et pole selle 3 aasta jooksul midagi muutnud, et asi on pigem minu seadmete/seadistuse taga kinni. Ruuter on tänu headele tuttavatele õigesti seadistatud. Teste olen erinevate operatsiooni süsteemide peal teinud, ka ilma igasugu antiviiruste ja tulemüürideta. Pole mingit nuhkvara sees, registry puhas ja kõvakettad korras.
Tänud inimestele, kes on viitsinud midagigi vastata ja tänud ka Killer-Bea toetusele
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
erko
Kreisi kasutaja
|
19.11.2011 13:37:23
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Kui see mängimine ja ping ikka nii tähtis on, siis lihtsaim viis on enda närve säästa ning kolida sinna kus optika olemas. |
Olgem nüüd realistid, kui midagi tarka pole öelda siis pole mõtet suud lahti teha. Need asjad päris nii ka ei käi, et kolid kuhu tahad. |
Aga miks mitte? Elu on valikuid täis, tahad lastele paremat lasteaeda, kooli jne, siis kolid. Tahad paremat infrastruktuuri (teid, ühistransporti, valguskaablit), siis kolid.
Mina saan probleemist väga hästi aru, kuna pidin ise sama kannatuste rada läbi käima,- aeg, korduvad kõned klienditeenindusse ja tehnikutele ja seda oma kuludega.
Tekib küsimus miks? Kui mina, kui üks lepingupool täidan oma kohust tasuda igakuiselt arved ja hoolitsema minu kasutusse antud tehnika eest heaperemehelikult - siis leian et teenusepakkuja PEAB lähtuma individuaalselt kliendi soovidest ja vajadustest. |
Liitumisel ISP-ga kirjutasid sa alla lepingule, loe sellest, milliste vastastikuste kohustuste ja õigustega pooled end sidusid ja mis toode sulle üldse müüdi. ISP ei pea lähtuma kliendi isiklikest vajadusest kui need vajadused väljuvad lepingus kokkulepitud tingimustest. Või noh, siis lihtsalt lepitakse kokku uued tingimused, sh. ka uus hind.
Kui Elionil on lepingus või tootekirjelduses fikseeritud ping'i parameetrid ning LunaticDmx ühenduse ping sellele ei vasta, on alust Elioni süüdistada. Muul juhul on see asjatu kära, Elion pole toote eest makstava raha eest sellist asja mingil moel lubanud või garanteerinud.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
19.11.2011 13:45:46
|
|
|
Kaks telekat ja hunnik lehti lahti.
Mängimisega ma küll ei tegele aga mingi aeg oli netiga jama küll. Sai vana, musta värvi Thomsoni ruuter uuema malli (valge) vastu vahetatud kuna see väidetavalt toetab rohkem ühendusi korraga. On parem küll Pordid on ka lahti olnud kogu aeg (on ka parem ).
Nüüd hakkab meil pisitasa tekkima uus probleem, nimelt on enamus naabreid liiga rikkaks saanud ja jaksavad endale DTV ühenduse osta aga Elion ei ole veel nii rikkaks saanud, et majas traate vahetama hakata... Niiet teoreetiliselt on meil olukord kus laupäeva õhtul kõik Elioni ühenduse omanikud tahaks netist porri tõmmata siis ei näeks keegi mitte v.ittugi sest majja tuleb kaks karvajämedust vasktraati ja punkt(kopp).
Elionist öeldakse nii haleda kurtmise kui kõva kisa peale, et kui "dengi jest , tõ milõi moi, dengi netu, hui staboi". Ootame siis veel aastakese, pidi miski optiline ühendus meie külla tulema...
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
LunaticDmx
HV kasutaja

|
19.11.2011 14:44:08
|
|
|
Ei leia, et peaksin oma KODUST kolima niisuguse asja pärast . Fakt on see, et ping oli enne kaks korda parem ja mina pole nagu midagi teinud selle jaoks, et ping laes oleks. Kaks vasktraati majas või mitte. Eks ma siis teen veel ühe kõne klienditeenindusse ja palun oma ruutri välja vahetada uuema vastu.
Arvasin, et jutt läheb lepinguni välja. Ja pingi kohta pole tõesti seal midagi kirjutatud. Aga, kas see on normaalne, et Eesti sisene ping on nii kõrge, rääkimata välisriikide omast? Ja kas see tundub õiglane olevat, et niimoodi kvaliteedis langetakse ja ei võeta midagi ette, et klient jääks ikkagi lõppkokkuvõttes rahule oma teenusepakkujaga?
Leping on piisavalt poolik, et Elion'i halvas valguses näidata. Ja ma päriselt ei taha nii kaugele välja minna. Ma olen suht paindlik ja arusaaja inimene, loodan, et Elion ikkagi võtaks midagi ette ja suudaks mu väikese mure lahendada.
DTV käib, kõikvõimalikud mittevajalikud ühendust vajavad protsessid kinni.
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer-Bea
HV kasutaja

|
19.11.2011 15:16:06
|
|
|
Tore kui meil siin AHV'ide seas ka miljonäre on kes iga bussipeatuse vahe pärast on võimeline omale uue korteri soetama, samas kas 15 aastat tagasi oleks me osanud arvatagi mis asi optiline on? net oli ja oli küll alla megane samas ping oli OK!
4.4.1 Elionil on kohustus võimaldada Kliendile Teenuse ja/või Lisateenuste kasutamine kui Klient on avaldanud sellekohast põhjendatud soovi VPR Eeskirja punktis 3 sätestatud korras, v.a. juhul, kui puuduvad tehnilised ja majanduslikud võimalused soovitud Teenuste ja/või Lisateenuste osutamiseks. Elion ei ole kohustatud osutama Kliendile Spektriosa renditeenust, kui Lõppkasutaja ei anna Elionile kirjalikku nõusolekut ühe ja sama tarbijaliini üheaegseks kasutamiseks Elioni ja Kliendi poolsete teenuste osutamisel.
Niisis lähtudes sellest punktist, elion PEAKS võimaldama kliendi soovil ja põhjendusel EC teenuse rakendamisest loobuda.
digiboxid on offline ja taustal jookseb skaip ning mozilla.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
19.11.2011 15:51:21
|
|
|
LunaticDmx, Vasktraat ei tohiks pingi oluliselt mõjutada. Jutu point oli see, et puhtfüüsiliselt kuni nt 5 mega nõimaldav ühendus müüakse silmagi pilgutamata üle (15 kasutajat, igalühel lubatud "kuni 1 mega" ühendus). Tähti närima ärge hakake , nubrid on näitlikud.
Pingile mõjust portide avamine vist väga vähe aga muus osas tundus ühendus "kiiremini reageerivat". Ei oska ütelda kas see CS-ile mõju avaldab (mis porti see mäng kasutab? Kui kinnist siis peaks pordi avamine mõjuma...).
Ruuteri vahetusel pole mõtet kui ühendus on stabiilne. Mul hakkas "liigsete" ühenduste pärast netti tagant ära viskama.
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
LunaticDmx
HV kasutaja

|
19.11.2011 16:19:09
|
|
|
Mõistan teie muret korsten ja loodan, et Elion paneb kiirema ühenduse teil majja. Muud ei oska soovitada, kui kannatada ja ära oodata:
Helistasin siis jälle Elioni ja palusin ruutrit vahetada. Garantii oli läbi ja pidi kurb lugu olema selle vahetusega. Selgitasin veelkord oma probleemist, soovitati master reseti teha. Teenindaja lasi uuesti ruutri softi peale ja seadistas ka veel siis omaltpoolt.
Minul on nüüd naeratus näol ja õnneks ping hetkel korras
Suuured tänud Elioni klienteenindajale/tehnikule!
Tänud ka HV inimestele, kes viitsisid süveneda minu väikesesse probleemi
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
19.11.2011 18:32:08
|
|
|
LunaticDmx kirjutas: |
Mõistan teie muret korsten ja loodan, et Elion paneb kiirema ühenduse teil majja. Muud ei oska soovitada, kui kannatada ja ära oodata:
Helistasin siis jälle Elioni ja palusin ruutrit vahetada. Garantii oli läbi ja pidi kurb lugu olema selle vahetusega. Selgitasin veelkord oma probleemist, soovitati master reseti teha. Teenindaja lasi uuesti ruutri softi peale ja seadistas ka veel siis omaltpoolt.
Minul on nüüd naeratus näol ja õnneks ping hetkel korras
Suuured tänud Elioni klienteenindajale/tehnikule!
Tänud ka HV inimestele, kes viitsisid süveneda minu väikesesse probleemi  |
Hea, et toimib, mul oli täna kolleegiga üle laua vestlus sama mure asjus.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aah
Kreisi kasutaja

|
15.01.2012 00:10:49
|
|
|
Aastaid on võrgus mängides ping 98 olnud. Olgu nett 1mb või 12mb, vahet pole mis arvuti või ruuter vahel, masendav. Vahest mõned eestlased eksivad ka euroopa servudess ära. Vaatad pingi ja ütled, las ma arvan , sa oled elioni DTV klient (12mb) eksole Kõik oleksid nagu ühe puuga löödud.
Täna näppisin natuke ruuterit ja ennäe imet, ping paranes 10-15 võrra. Kahjuks kõigub rohkem. Muidu oleks nagu kõik korras aga võrgus ei kannata FPS mängida. Teistel eesti tüüpidel on mingite X neti ja wifi ühendustega parem ping 40-70. Tehniline tugi andis ka mõista et see ongi normaalne et teised paremad on Küsisin et milleks mulle tulevikus 100mb internet kui ping nii kehva on? Ühesõnaga pingi kohapealt jäädi vastus võlgu ja ma ei ole rahul sellega.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
15.01.2012 00:17:10
|
|
|
100mb internet on sul optikaga. Ja optika otsas on eesti serveritesse ping ~5ms ning euroopasse vähemalt minul jääb ~40 kanti (kohati isegi parem)
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|