praegune kellaaeg 20.06.2025 22:55:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Anonüümne
HV kasutaja

|
06.08.2003 15:40:50
Mis asjaga on tegu? |
|
|
Kuidagi tekkis arvutisse miski viirusetaoline programm, kes aegajalt tekitab exe faile lühikeste random nimedega stiilis djf2.exe win2k kasutaja temp folderisse, mis üritavad siis lolli järjekindlusega netti minna, aga mul hakkab firewall õnneks karjuma. Kui see fail taskmanageris kinni panna, tekib õige pea suvalisel hetkel uus ja ma ei saa aru kus asub nende tekitaja. Ükski mu viirusetõrjetest (sh NAV) teda juba mingi kuu aega ei taba, ka adaware mitte. Kõik on uuendatud. Faili sisu vaadates on seal kohati spämmilaadset teksti.
Kas on äkki mingeid nuhkimisprogramme, et näha asju stiilis mis fail on mis faili loonud? Või tunneb keegi asja ära? Ei tahaks nagu ootamatuid protsessorikoormajaid arvutis poputada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
droz
Kreisi kasutaja

|
06.08.2003 16:14:19
|
|
|
start->run->msconfig võta startupist mittevajalikud asjad maha ja
proovi sellist programmi nagu Anti Trojan abi oleks ka kui ütleksid mis aadressile (mis pordi kaudu) see minna üritab
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anonüümne
HV kasutaja

|
07.08.2003 15:37:07
|
|
|
Oligi registrys run'i all üks kahtlane fail mis istus kasutaja application data folderis. Thnx.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|