Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
HDTanel
Overclocker

|
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
18.07.2013 10:28:31
|
|
|
Igaljuhul ootan seda suure huviga. Armastan esimest triloogiat. Loodan, et uued karakterid tulevad sama meeldivad ja meeldejäävad kui siiani olnud.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
18.07.2013 11:19:39
|
|
|
Tore uudis aga noh, eks mängu tegemisest teadsime ennegi. Tahaks veidi aimu saada mida see story endast kujutab. Prequel, sequel, alternate reality - mis?
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
18.07.2013 12:34:09
|
|
|
Ei loe kusagilt välja, et tulevane mäng oleks nimega Mass Effect 4.
Kõige olulisem info on, et Drew Karpyshyn selle mängu tarvis tagasi ei tule ja kirjutajaks taas Mass Õnnetus 3-e Mac Walters.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
18.07.2013 13:30:10
|
|
|
EvilKatarn kirjutas: |
Mass Õnnetus 3-e Mac Walters. |
Osa mida ma isegi poole peale ei viitsinud. Sitaks aeglane ja jura, eriti vihkan kohti kus tuleb hästi aeglaselt tühjuses joosta. Nagu see põnni stseen seal puude vahel!
1 osa käis kah
2 osa lõpp sakkis julmalt
3 osa f joke
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
18.07.2013 13:47:52
|
|
|
Ei saa ma aru mis sulle seal ei meeldinud, esimene oli väga hea, teine hea ja kolmas oli suurepärane lõpp.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
18.07.2013 21:28:50
|
|
|
HDTanel kirjutas: |
Ei saa ma aru mis sulle seal ei meeldinud, esimene oli väga hea, teine hea ja kolmas oli suurepärane lõpp. |
Muidu nõus, aga kolmanda osaga jooksid story kirjutajad ummikusse - sealt ei ole võimalik enam edasi kirjutada ME storyt. Sest vastavalt ME3 lõpu otsustest muutub kardinaalselt ka Mass Effecti maailm - mismoodi story writerid peaksid seda lugu jätkama, ilma et mass effect 3 mängija ei tunneks end võõrandunud. Edaspidi ma näen ainukest võimalust näha ME seeria puhul prequel´e
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
18.07.2013 22:05:46
|
|
|
Ma tunneks ennast kõvasti võõrandatult kui mingi ime läbi peakski järsku eellugu tulema ja ME suure austajana ilmselt lausa vihkaks seda. Kõik kolm lõppu jätsid piisavalt ruumi, et looga edasi minna, eriti veel kui piisavalt suur ajaline vahemik oleks.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
18.07.2013 23:05:41
|
|
|
MatchMaker, Nii on, hetkel saavad nad järgmise generatsiooni jaoks teha täiesti ulme eepilise linateose.. võiks alata planeet maalt stardina uurimaks mingit müstilist objekti ja üldse kuidas inimrass tutvuks tulnukatega see oleks päris haige.. ning siis edasi teha osasi iga aasta tagant või nii, sama mootori peal.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
19.07.2013 21:33:43
|
|
|
MatchMaker, Nii on, hetkel saavad nad järgmise generatsiooni jaoks teha täiesti ulme eepilise linateose.. võiks alata planeet maalt stardina uurimaks mingit müstilist objekti ja üldse kuidas inimrass tutvuks tulnukatega see oleks päris haige.. ning siis edasi teha osasi iga aasta tagant või nii, sama mootori peal. |
Ma soovitan sul lugeda mass effecti raamatuid või kuulata audiobooke, seal on päris palju huvitavat.Näiteks esimene raamat aitab mõista miks ja kuidas Saren Mass Effect 1-es Sovereigni ajupesu alla sattus.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
19.07.2013 22:53:28
|
|
|
Goon kirjutas: |
MatchMaker, Nii on, hetkel saavad nad järgmise generatsiooni jaoks teha täiesti ulme eepilise linateose.. võiks alata planeet maalt stardina uurimaks mingit müstilist objekti ja üldse kuidas inimrass tutvuks tulnukatega see oleks päris haige.. ning siis edasi teha osasi iga aasta tagant või nii, sama mootori peal. |
Ma soovitan sul lugeda mass effecti raamatuid või kuulata audiobooke, seal on päris palju huvitavat.Näiteks esimene raamat aitab mõista miks ja kuidas Saren Mass Effect 1-es Sovereigni ajupesu alla sattus.  |
Raamat annab aimu, koomiksid räägivad veel lähemalt. Illusive Man'i taust jms ka kõik väga hea. Olen kõik raamatud ja koomiksid läbi lugenud ja taustainfona on ikka väga hea.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|