praegune kellaaeg 19.06.2025 18:59:18
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SpYq
HV kasutaja

|
21.12.2011 22:12:44
Probleem välise kõvakettaga (win7) |
|
|
Nimelt ei näe ma my computeris oma kõvaketast USB ühenduse kaudu, vanas läpparis asi toimis eSata kaudu.
Disk managemendis on mul selle ketta kohal Invalid Dynamic Disk . Tähte sellele anda ei saa...
Niipalju kui ma lugesin ja aru sain on vaja mul see Simple Volume teha Basic Volumeks... Mingi Aomei dynamic disk manager
ka ei luba mul convertida seda. Windowsi enda oma küll laseks, aga hoiatab et data kaob kõik ära... Kas ta tõesti kustutab kõik sealt kettalt ära?
mismoodi lahendada seda probleemi? Tahaks kõvaketast toimima saad ilma et andmed kaotsi läheks.
Tänud ette ära.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
22.12.2011 10:10:52
|
|
|
basicuks tegemisel peaks jah andmed enne korraks kuskile ära kopeerima.
ma nüüd päris täpselt ei mäleta aga kas disc managmentis selle kettale miskit initialize vms asja ei saanud teha dynamic volume puhul (et windows teda omaks tunnistaks)?
|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|