Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
megusta
HV vaatleja
|
17.12.2011 20:34:38
win 7 laeb ainult safe mode's |
|
|
Tegin BIOS'ist Load File-Safe defaults ja peale seda enam Windows ei lähe tööle.
teeb ära "Starting Windows" ja peale seda tuleb lihtsalt must pilt ja muud mitte midagi.
Ei oska enam midagi teha ka.palun aidake
|
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
17.12.2011 21:03:48
|
|
|
ide/ahci säte biosis valesti?
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
megusta
HV vaatleja
|
17.12.2011 22:13:23
|
|
|
ma sain windowsi sisse kui ma msconfigis panin selective startup, aga ilma selleta on uuesti sama jama.
mis ma seal IDE/ACHI sätetes muutma pean?
|
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
17.12.2011 22:36:12
|
|
|
megusta kirjutas: |
ma sain windowsi sisse kui ma msconfigis panin selective startup, aga ilma selleta on uuesti sama jama.
mis ma seal IDE/ACHI sätetes muutma pean? |
validki emb-kumb.
kuigi ma pole kindel, kas vale sättega safe mode üldse bootida saab.
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
aldios
HV kasutaja

|
18.12.2011 03:20:52
|
|
|
Kui panid sealt selective, mis sa maha võtsid siis startupist hakkad ükshaaval tagasi lisama asju mida vajad leiad nii põhjustaja üles.
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
loser
HV kasutaja
|
18.12.2011 08:49:04
|
|
|
"Starting Windows" ja siis laetakse muuhulgas videodraiver ja pilt saadetakse jumal teab kuhu (arvutist sa ju midagi ei räägi). Safe modes draiverit ei laeta ja siis ongi kõik OK.
Variant 1:Sul on mitu monitori, näiteks lisaks tavamonitorile ka televiisor arvuti külge ühendatud, siis otsigi pilti telekast või ühenda see lihtsalt lahti arvuti küljest.
Variant 2: Ei tea, proovi monitori erinevate videoväljundite taga, praegu tundub küll et arvuti töötab kenasti aga pilt saadetakse valesse kohta, võibolla isegi mingi teema onboard graafika(kui on olemas?) vs PCI-E videokaart.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|