Tegemist on uue free2play hinnamudeliga multiplayer mänguga Tribes seeriast, mida arendab HiRez (MMO shooteri Global Agenda arendaja).
Mäng on klassipõhine, kus lisaks heavy, medium ja light armorile on igale klassile iseärased relvad ja võimed. Mängida saab tasuta, kuid enamus klasse on alustades kinni ja need saab lahti teha mängusisest XP-d teenides. Päris raha eest saab klassid kohe lahti osta ja/või kiirendada mängusisese XP teenimist. Lisaks saab XP-ga iga klassi võimekust suurendada ja alternatiivseid relvi ning lisasid osta. Seega otseselt võimu osta ei saa, kuid asjade XP hind on kõrge ja tasuta mängides on vaja rohkelt grindida. Miinimum summa, mille eest saad teatud hulga 'kulda' osta, on 8 eurot. Peale kulla saad selle eest ja mistahes teise päris raha ostu eest VIP staatuse, mis annab tulevikus võimaluse mängida privaatserverites ja alatise 50% XP boosti.
Mängu on lubatud lisada spectator mode (mis mingil määral juba olemas on), replay/demo salvestamine ja mängimine, muudetav HUD ja veel teisigi selliseid asju, mis toetavad esport liikumist mängu communitys. Mäng on juba lisatud järgmise NASL võistluste hooaega: link
Kohe kui seda teemat nägin mõtlesin, et lõpuks ometi teistsugune shooter kui pidev swat vs terro, RU vs US, Allies vs Axis vms. Muidugi tegu on betaga ja mis kõike veel aga pagan.... mäng on inetu ja kuidagi liiga lapsik arcade minuarust.
Suutsin kolm mappi isegi ära mängida ennem kui asja kinni panin ja ära kustutasin. Võimalik, et mina kes ma UT ja Q3 olen minevikus väga palju mänginud. Vaheldumisi ET ja isegi Tribesi! Siis see tundus kuidagi käkina.
Võimalik, et mõnele meeldib, facebookist saab selle key suht paari klickiga siis kisute alla ~1,6gb mängu enda ja installite ära ja proovige. Endajaoks olid kõige põnevamad just need promo videod mida youtubest nägin, mäng ise oli täielik pettumus. Olgugi, et tegu on BETAGA.
Väga suured ja avarad maailmad. Ilmatu suured. Vastased on nagu mingid sipelgad. Võimatu pihta saada. Tegin 2 mappi ja lasin ka maha. Ei ole nagu üldse minu maitse.
Kuidagi väga negatiivne on see tagasiside siin. Mulle jälle väga meeldib, ammu pole sellist high-speed pc shooterit pelanud. Aga eks ta ilmselgelt kõigi maitse järele ei ole (ega üritagi olla). Kergelt käib närvidele küll see, et erinevaid klasse peab unlockima, aga eks f2p mudeli järgi on ka mõistetav.
Algul tundus jah veits imelik ja eriti ärritav oli see, et pidi mängima paar nädalat, et ühte classi unlockida, aga mäng on hetkel beta ja pidevas muutumises ning paljud soovid on ka täide läinud. Enam ei pea mõne classi jaoks 15k tokeneid teenima vaid piisab poolest sellest. Mõne classi puhul isegi vähemast.
Olen märganud, et tokeneid saab 200 tunni mängimise kohta ja xp-d 750% sellest ehk 1500xp tunnis. Üldiselt ei poolda sellist süsteemi ja eelistaks kohe mängu ostmist, et kõik saaksid võrdselt mängida.
Pole nagu midagi halba selle mängu kohta öelda. Mõned bugid on nagu mõnes kohas ülesmäge lastes lendad laksult otse üles, mis võib väga ärritav olla, kui lipuga kuhugi tormad.
Mulle küll väga meeldib. Nüüd nad eemaldasid hitscan relvad täielikult. Ilmselt kui aega rohkem saan, hakkan ka rohkem mängida, praegu vaevu mõni tund kuus _________________ You're programmed to die when a 180-second countdown ends. The countdown resets every time you take a breath.
TotalBiscuit'i Wtf is... video tutvustas seda ka mulle... regasin täna ära, loodetavasti saab beeta key ka.
Aga seda tüüpi shuuter pakub väga huvi, pole juba ammu midagi sellist huvitavat, skillinõudvat näinud.
Edit: Tegin omale lõustakasse konto, puhtalt et beta key omale kähku saada.
viimati muutis Heineken 07.01.2012 15:41:38, muudetud 1 kord
Eh jah... tore... nüüd loobib errorit "lost connection to server, please log in again.", kui üritan sellele EULA värgile accept vajutada, samuti ka sisse logides.
Tundub et viga serveris, viimased paar päeva probleemne olnud, foorumeid lugedes.
viimati muutis Heineken 07.01.2012 16:56:35, muudetud 1 kord
Eile toimus suurem uuendus:
Ühendati kaks mängides teenitavat krediiti: tokenid ja experience. Varem sai tokenite eest osta ainult erinevaid klasse ja experience'iga sai klasside võimekust leveldada skill-tree taolise süsteemiga. Nüüd on tokenid kaotatud ja mängusiseselt saab teenida ainult experience'i. Nüüd saab experience'iga tokenite asemel ka klasse lahti osta.
Nüüd ei pea igat klassi eraldi mängima, et klasside võimekust leveldada, mis on üsna positiivne muutus. Võid oma lemmik-klassiga experience'i teenida ja hiljem teenitud expiga muu klassi skille leveldada.
Klasside arvu vähendati, samas lisati iga klassi loadoutile valikuvõimalusi ning primary ja secondary relvad saab alternatiivsete relvade vastu vahetada. Nende relvade experience hind on hetkel suur, näiteks üks maksab 170000 exp, kui 15-30 minutilise roundiga teenib 500-1500 exp ilma boosterita. Klassid ise maksavad 7000-17000 exp. Päris raha eest saab nüüd osta kõiki klasse ja klasside alternatiivseid valikuvõimalusi.
Üldiselt leveldamine on ikkagi üsna grind, aga nüüd on võimalik kiiremini oma lemmik klass lahti saada ja sellega muid klasse leveldada, mis ongi põhiline muutus.
Facebookist võtmete jagamist on pikendatud veebruari lõpuni.
EvilKatarn, saad 2x rohkem XP'd matšidest ja kõik klassid kohe unlockitud(mitte ei pea ise unlockima).
Võibolla oli midagi veel aga ei tule hetkel meelde.
Aga F2P on küll jah. Raha eest saad kulda seal mängus kah, millega saab ka asju unlockida(küll mitte upgradeda) ilma XP'ta. Iseenesest üsna tore... ise eelistan Pathfinderit (kelle ümber modifitseerinud pre-patch Jumperiks), tahaks nüüd vaid seda assault riflet unlockida, aga see tahab 100k XP'd. Muidugi enne kõige uuemat patchi oli see hind 170k.
Tribes Ascend nüüd kõigile vabalt proovimiseks avatud.
Mis nimede alt rahvas siin mängib üldse ?
Ise kasutan aliast Tulnuk, lisage julgelt nimekirja. _________________ Kill ALL audio and lights !!!
Ise olen nimega Cubedude. Võib millagil mängu teha.
Mis klassi keegi kasutab? Ise olen leidnud et solider või pathfinder on kõige mõistlikumad. Tegin endale Snaiperi ka lahti kuid see ei istu üldse.. esiteks teeb see nii vähe dmg et sa ei tapa kedagi sellega ära ja teiseks peab skill olema päris suur selle kasutamiseks kuna see mäng on ju mõeldud sellejaoks et inimesed liiguvad suurtel kiirustel ringi mitte nagu tavalised shooterid kus nad kõnnivad või jooksevad. On kellelgi mingit head soovitada?
Mediumist mängin vahest inseneriga, kuid viimasel ajal olen enamuse ajast heavy ainult.
Juggernaut kui tuleb tuju vastase baasis lammutada või kui oma baas on tugeva pressingu all vastase poolt.
Päris palju aega möllanud Doombringeriga. Superheavy perk aktiivne ning hea lippu blokeerida ja lähenevaid kergekaallasi nottida. Isegi kui saavad ligi siis kas lasevad ennast ise õhku liiga lähedalt tulistades või lendavad läbi mu seina.
Hiljutu otsustasin Brute ka proovida peale roundi kus üks mu Juggi konkreetselt baasis lähivõitluses omas (eks ma olin väsind ka ;P), ehk selle klassi kohta ei oska kommenteerida veel.
Mis puutub snaiprisse siis mulle see ka ei istu väga, pole lihtsalt minu stiil. Kuid igati asjalik klass istuvaid vastaseid baasis nottida või nende kaitset hävitada. Liikuvatele vendadele pihtasaamine nõuab jah päris palju harjutamist. Lipuvarga tabamiseks päris hea klass sest nendel ainult 800 elu ja üks snaipri täislaetud laks on 500 dammi. Snaipri ülesanne ongi vastast häirimas käia ja neid tegevuses hoida. Või siis lähenevaid ründajaid nõrgestada.
Vaikselt saab expi kogutud, et mõned belt itemid lahti saada.
Lisasin sind nimekirja Cube. _________________ Kill ALL audio and lights !!!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.