Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
RReinu
HV kasutaja

|
08.12.2011 02:16:35
TEEMA LUKKU! ENAM ABI EI KÜSI! |
|
|
Ei kommenteeri....siin saavad kõik hingeliselt haavata ju siis!
viimati muutis RReinu 08.12.2011 11:36:32, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
08.12.2011 02:23:19
Re: ABIPALVE! Noctua 140mm faniga |
|
|
RReinu kirjutas: |
Tere, küsin kohe otse ja ei hakka keerutama, et kas kellelgi on olemas Noctua fani millel on 1tk labadest katki võib rohkem labasid kaa olla. Mul oleks vaja sellest ventikast pilti teha. Põhjus lihtne, kuna minu NH-D14 jahutuse 140mm fan vibreerib (defektne fan) siis saatisn ma noctuale kirja enda murega, nemad olid nõus mulle ostutseki alusel saatma uue fani. Ehk pärast seda kui ma olen fani kätte saanud (selle uue siis) siis tahavad nad nädala aja jooksul saada uut pilti sellest minu vanast ventikast, kuid trikk on selles et ma pean sellel vanal fanil ühe laba ära murdma(no ikka selleks et ma seda kasutada ei saaks:D ) ja ID kaardiga pilti tegema selle katkise faniga, muidu tahavad nad mulle arve uue fani eest esitada:D Krt loodan et saate aru....ei taha kohe mitte seda vana fani ära lõhkuda....see oleks total waste....25€ pm maksab ka raibe:D
Selleks loodangi et kellelgi on 140mm noctua fani millel oleks üks või enam labasid katki! Või veelparem vb on pidanud keegi veel neid välja vahetama???
Vastused siis siia ja kui kellelgi tõesti on siis pm'i mulle;) SUURED TÄNUD JUBA ETTE!  |
photoshop?
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
08.12.2011 09:19:30
|
|
|
Foorumist petmise toetajate otsimine pole vist kõige eetilisem.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
08.12.2011 09:31:20
|
|
|
Kui fan vibreerib, on ta vigane/katkine, mis tast enam "pilpa peal" hoida.
Mis sa Noctuale kirjas veaks kirjutasid? Kui kirjutasid, et vibreerib, siis muret ei tohiks ju olla, kui kirjutasid, et (vähemalt) üks laba on küljest ära, siis...
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
08.12.2011 10:05:49
|
|
|
Mõtle nüüd reaalselt, kui suur tõenäosus on, et kellelgi leidub 140mm noctua fan, millel on laba ära murdunud? Ning lisaks... noctua saadab sulle uue ventika, be happy, mitte ära mõtle, kuidas petta.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
RReinu
HV kasutaja

|
08.12.2011 11:35:14
|
|
|
maatriks kirjutas: |
Mõtle nüüd reaalselt, kui suur tõenäosus on, et kellelgi leidub 140mm noctua fan, millel on laba ära murdunud? Ning lisaks... noctua saadab sulle uue ventika, be happy, mitte ära mõtle, kuidas petta. |
kuulge ärge olge nii karmid kohe siis! Saan väga hästi aru millest räägite! Loogish et olen happy et saadavad uue FANI.
Igatahes PALUN VABANDUST ET KÜSISIN! tundub et siin HV voorumis on ikka eriti preestrid koos! Ja üldse on siin inimesed kahtlaseks läinud, enam ei ole nagu kunagi. Kõik loodavad saada s*ta eest kulda! (see käis ärifoorumite kohta)
Teema kinni! Enam väga HV'st abi ei otsi!
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
08.12.2011 11:43:16
|
|
|
Ei tasu solvuda, kui keegi koos sinuga pettusega tegelema hakata ei taha
Oleksid rahul kui keegi sinult midagi ostes väidab, et asi on katki ja siis saadab tagasi hoopis mingi küla pealt laenatud katkise vidina? Kahtlen sügavalt.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
RReinu
HV kasutaja

|
08.12.2011 11:53:54
|
|
|
Miki-Hiir kirjutas: |
Oleksid rahul kui keegi sinult midagi ostes väidab, et asi on katki ja siis saadab tagasi hoopis mingi küla pealt laenatud katkise vidina? Kahtlen sügavalt. |
Kuule mees, ma ei saada mingit katkist asja kellelegi tagasi! READ TEH MANUAL! Ma pean pildi tegema sellest! Sinu jaoks on see võibolla petmine, kuid minu jaoks on see puhas ressursi raiskamine. Jah...olen väga õnnelik et ostsin sellise jahutuse väga HEALT ja vastutulelikult firmalt nagu seda on NOCTUA! Aga no fck seik milleks hakata hämama siin et petmine ja vaevalt kellelgi on jne.....olen ma seda küsinud kellegi käest kas see on petmine v mitte. KUS ON kirjas HV reeglites et kõik abipalved on SUNDKORRAS täitmisele määratud! EI OLE! keegi ei sunni teid mind aitama! Kui ei meeldi midagi ...ÄRA LOE! VABANDUST kui me kellegi uskumusi olen rikkunud selle TOHUTU PETUSKEEMIGA! Minge nüüd tipatapa kirikusse ja süüdake mulle üks küünal!
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cpole
HV vaatleja

|
08.12.2011 11:56:03
|
|
|
RReinu kirjutas: |
Miki-Hiir kirjutas: |
Oleksid rahul kui keegi sinult midagi ostes väidab, et asi on katki ja siis saadab tagasi hoopis mingi küla pealt laenatud katkise vidina? Kahtlen sügavalt. |
Kuule mees, ma ei saada mingit katkist asja kellelegi tagasi! READ TEH MANUAL! Ma pean pildi tegema sellest! Sinu jaoks on see võibolla petmine, kuid minu jaoks on see puhas ressursi raiskamine. Jah...olen väga õnnelik et ostsin sellise jahutuse väga HEALT ja vastutulelikult firmalt nagu seda on NOCTUA! Aga no fck seik milleks hakata hämama siin et petmine ja vaevalt kellelgi on jne.....olen ma seda küsinud kellegi käest kas see on petmine v mitte. KUS ON kirjas HV reeglites et kõik abipalved on SUNDKORRAS täitmisele määratud! EI OLE! keegi ei sunni teid mind aitama! Kui ei meeldi midagi ...ÄRA LOE! VABANDUST kui me kellegi uskumusi olen rikkunud selle TOHUTU PETUSKEEMIGA! Minge nüüd tipatapa kirikusse ja süüdake mulle üks küünal! |
Mis sul jäi hommikune suits tegemata?
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
08.12.2011 11:58:44
|
|
|
RReinu: Nii kui saadad neile pildi katkise labaga ventilaatorist, siis saad kohe ka vastukirja, et "laba on purunenud vale kasutuse tagajärjel ja garantii alla ei kuulu".
Ja siis pead, nii ehk naa, selle ventika neile kinni maksma.
----------------------------
Nuputa, et millist füüsilist, karmi jõudu vaja on, et selline laba puruneda saaks. Normaaltingimuses töötades pole sellist karmi "karujõudu" mitte kusagil olemas.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
RReinu
HV kasutaja

|
08.12.2011 12:07:43
|
|
|
Cpole kirjutas: |
Mis sul jäi hommikune suits tegemata?  |
Ei jäänud:D
tahanteada kirjutas: |
RReinu: Nii kui saadad neile pildi katkise labaga ventilaatorist, siis saad kohe ka vastukirja, et "laba on purunenud vale kasutuse tagajärjel ja garantii alla ei kuulu".
Ja siis pead, nii ehk naa, selle ventika neile kinni maksma. |
Eem...pilti tahavad nad saada pärast seda kui uue ventika kätte olen saanud...eks jah saadavad siis arve pärast järgi....
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
08.12.2011 12:10:04
|
|
|
Aga tee seebikaga video sellest kuidas ta vibreerib, see peaks pildile jääma küll, eriti kui mingi vastav heli on ka juures..
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
08.12.2011 12:12:48
|
|
|
Einu,
Kui veel keegi aru ei saanud, siis Noctua tahab saada tõestust, et vent, millele nad asenduse saatsid, on hävitatud.
Muidu võiks ju igaüks saata Noctuale kirja, klge sorri mehed, mu vent ei tööta, saatke uus...... Ja hakata neid hulgi müüma...
Mida kunagi tehti, nimesid nimetamata firmade poolt, Inteli emaplaatidega.....
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
attrs
HV Guru

|
08.12.2011 12:16:56
|
|
|
Logitech tegi oma RMA-ga sama asja - palus vana toote muuta kasutuskõlbmatuks peale seda, kui nad on sulle uue asemele saatnud.
Murra ära ja liimi tagasi. Ilmselt parim soovitus mis siit foorumist saad.
_________________ He who knows he has enough is rich. |
|
Kommentaarid: 414 loe/lisa |
   |
365 |
|
tagasi üles |
|
 |
RReinu
HV kasutaja

|
08.12.2011 12:24:35
|
|
|
_marek kirjutas: |
Aga tee seebikaga video sellest kuidas ta vibreerib, see peaks pildile jääma küll, eriti kui mingi vastav heli on ka juures.. |
Video ja pildimaterjal on tehtud juba, ja saadetud Noctuale. Nüüd ootan uut venti. Ja eks ma siis ikka murran selle laba vana defektiga fanil ära ja teen pildi ilusti. (muidugi hiljem üritan tagasi liimida, kõik oleneb kui hästi see ära murdub. Tavalistel fanidel olen neid tagasi liiminud ja pole ükski veel ära lagunenud, isegi ei vibreeri pärast liimimist.
ThedEviL kirjutas: |
Einu,
Kui veel keegi aru ei saanud, siis Noctua tahab saada tõestust, et vent, millele nad asenduse saatsid, on hävitatud.
Muidu võiks ju igaüks saata Noctuale kirja, klge sorri mehed, mu vent ei tööta, saatke uus...... Ja hakata neid hulgi müüma...
Mida kunagi tehti, nimesid nimetamata firmade poolt, Inteli emaplaatidega..... |
jah eks ta nii tõesti on! Minu meelest väga lahe et nad mulle uue fani saadavad. Oleks ma siis jura neile ajanud! EII tõesti see krdi 140mm vibrab...aga seda täispööretel.
attrs kirjutas: |
Logitech tegi oma RMA-ga sama asja - palus vana toote muuta kasutuskõlbmatuks peale seda, kui nad on sulle uue asemele saatnud.
Murra ära ja liimi tagasi. Ilmselt parim soovitus mis siit foorumist saad. |
Jep nii ma kavatsen teha. Iseasi kui hästi see plastik murdub...arvan et see on selline plastik mis väga habras pole vaid on suht kummjas...et murdub venivalt...siis on teda halb tagasi liimda:P eks näis. Kuradi kahju on ainult sellist kallis ja head venti lõhkuda...
|
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|