praegune kellaaeg 18.06.2025 15:37:55
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Liil6u
HV veteran

|
08.11.2011 15:57:10
Küsimus läpaka kohta. |
|
|
Ei tea kas see nüüd õige koht on selle küsimuse jaoks,kuid siiski.
Sooviks teada, kas Hp pavilion Dv6 - 2050eo on ka kõva sureja?
_________________ Parem Hilja, kui Helga. |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
10.11.2011 10:36:54
|
|
|
HP dv6 ja selline mudru pole turul niikaua olnud, et mingeid põhjapanevaid järeldusi teha saaks. Ära retsi oma arvutit ja puhasta seda regulaarselt tolmust ning ma ei näe põhjust miks see kestma ei peaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
10.11.2011 10:53:50
|
|
|
läpaka eluiga sõltub siiski suurel määral sellest, kuidas seda kasutatakase.
kui regulaarselt hooldada peaks kestma küll.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
10.11.2011 12:22:07
|
|
|
Korralikud praepannid pidid olema ja seda olen kuulnud mitme, "õnneliku", omaniku käest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
WindowsSev
HV vaatleja
|
02.12.2011 20:46:25
|
|
|
Arvatavast ei osata ka HP Pavilion G6 kohta midagi kosta.
Et eks siin läheb aasta aega, aga ikkagi küsimus, et see ei ole normaalne HP Pavilionidel kus peab ma ei tea iga nädal vist lahti lammutama ja ära puhastama läpaka, kuna kuumeneb üle. Alguses on kõik OK. Vent hakkab tuure tõstma ja termopasta vahetused korralikud puhastused ei too midagi ainult selle, et kalli raha eest ütleme 800€ HP Pavilionil tuleb emaplaat välja vahetada kuumeneb üle.
Tahaks teada, kas viimasel ajal on HP Pavilionide osas jahutus süsteemi parandanud. Seal on mingi viga. Kuna teistel tootjatel ei ole sellised jahutus probleeme.
Puhastada korra kuus ja ei mürise vent nagu oleks jahutus torud umbes, et ei suuda ära jahutada. Tulemus on lõpuks emaplaadi ülekuumenemine.
Nii palju olen kuulnud, et HP Pavilion ongi USAs selle eesmärgiga ehitatud, et inimene ostaks iga aasta endale uue
Aga jah, et korralikult hooldada HP Pavilioni ja ei anna tulemust ehk nädal ja siis on sama seis.
Et ma ei oska ise ka pead anda, kas jahutus on valesti ehitatud või on see, et süsteemi jõudlus on nii tohutult suur HP Pavilionidel, et ei suuda koormust maha jahutada lõpuks.
Samas äriklassi HP osatakse teha need tunduvad paremad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tengelbach
HV vaatleja

|
07.12.2011 23:31:52
|
|
|
Pigem on ikka partiide erinevused üks peamisi asju. Ma olen mitmete HPdega kokku puutunud nii kodus kui tööl ja ka samade mudelite vahel on selged vahed. Uuemad HPd on mulle tegelikult rohkem meeldima hakanud kui Dellid, vanad lemmikud.
_________________ Raamatud -- www.kentraju.com
Kõik grillimisest -- www.tuleroog.ee
Dokumendihaldus -- www.folderit.com/et |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
07.12.2011 23:47:10
|
|
|
Pole küll veel ühtki läpparit kohanud, mis oleks vaba tüüp-probleemist, kus ühes läppari nurgas on a 60-90 kraadi, sõltuvalt mudelist, kusagil teises nurgas a 20-30 kraadi. Ja mida peab see vaene, õhuke, säästumaterjalist, plastik-korpus asjast arvama selliste temperatuuride vahe korral.
Väike põhikooli füüsika juba ise näitab, et selline temperatuuride vahe lohistab sellise plast-masina "IT-Kirstu" ja omaniku poodi uut läpparit ostma.
------------------------------------------
Tuttav alles ostis ühe n-ö Mini-läppari - "prosa" külg oli ehtne saun ja vastaskülg oli kõige madalama temperatuuriga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|