praegune kellaaeg 23.06.2025 18:23:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
05.12.2011 15:12:49
Kuidas installida windowsi puuduvad dll-id? |
|
|
WIN 2k installikas on paari kriipsuga. Seetõttu tuli installeerimisel skippida mitu .dll-i: netshell.dll, mswstr10.dll, mswdat10.dll, msvpc50.dll. Nüüd küsimus: kuidas ma nad installeerimisejärgselt lisan? Lihtsalt otsin vajaliku CABi, pakin lahti, aga edasi? Kopeerin lihtsalt vastavasse kataloogi? Või tuleb ka registris kuskile kirjeid lisada?
|
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
05.12.2011 15:27:09
|
|
|
http://bit.ly/rTm2bM
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
05.12.2011 21:48:00
|
|
|
aitäh!
kuid tegelikult tahtsin ma saada kinnitust et see protsess on õige - kopida puuduv .dll sinna kus ta peaks olema ja regada. tahtsin teada, kas on mingit võimalust muudmoodi teha, või kui tehakse niimoodi, siis kas ma mõnda liigutust ära unustanud ei ole?
vbnd küsimuse kehva sõnastuse pärast, oleks pidanud enne postitamist läbi mõtlema.
|
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
1 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|