Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
marek
HV vaatleja
|
03.12.2011 09:38:27
|
|
|
Aa, nüüd ma saan aru, et kui ma üldse ei vasta, siis see saadab ka ikkagi mingi signaali inimesele. Ma olen viisakusest ikka vastamata jätnud, et mitte asjatut müra tekitada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Terror
HV veteran

|
03.12.2011 10:44:51
|
|
|
Kõige esimesena vastad ikka sinna kust on kõige suuremat raha oodata
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
03.12.2011 11:27:31
|
|
|
Kes üldse suhtleb oma tuttavate ja sõpradega jne e-maili teel?
Ainuke kellega mul kirjavahetus meile teel on, firmad, asutused ja vahest harva mõni õpetaja. Või on siin mõeldud nende"meilide" all msn'e jms ka.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
0 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
03.12.2011 14:26:36
|
|
|
Mulle on ka postkast muutunud pigem ametliku info vahetamise kohaks, muidu saadad sõnumi FB, sest enamus tuttavaid on seal olemas ning nii võid ka kindel olla, et sinu kirja loetakse. Kuigi mulle jookevad kõik kirjad telefoni, on seal väga vähe isiklikku laadi kirju. Kui mõtlema hakata, siis ei mäletagi, millal viimase sain...
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.12.2011 15:09:54
|
|
|
Maili tõesti praktiliselt enam suhtluseks ei kasuta. Kõik käib läbi skype'i, nii reaalajas kui viitega sõnumineerimine.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.12.2011 15:19:57
|
|
|
Mul ikka veel nii palju inimlikkust on, et sõpradega suhtlen telefoni teel või kui keegi viibib netis samal ajal, siis msni teel
mailide saatmine on ikka suht ametliku asjade jms tarbeks.
Ei hakka ju maili saatma, et "tsau mis teed, teeks väiksed õlled täna/ homme"
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ferry
HV vaatleja
|
03.12.2011 16:24:42
|
|
|
See on üks tõlgendus.
Samas võib sellele välja mõelda lõputu arvu muid.
Näiteks:
- saadad sünnipäevakutse neljale sõbrale, ja neljas ei vasta momentaanselt, vaid alles kümne tunni pärast. Tõlgendus - ainult ühel sõbral on mingi asjalik tegevus, ülejäänud vahivad vaid monitori.
Jne.
Teadus my ass.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
03.12.2011 16:25:32
|
|
|
Mulle jooksevad mailid-IM'id reaalajas mobiili ning pole just palju tegevusi millede kõrvalt ei jõua kiirelt vastata
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
03.12.2011 16:35:20
|
|
|
Selle tähelepaneku järgi on firmad mu ainukesed sõbrad, sest pmst ainult neile saadan meile ning esimesel võimalusel pärast läbilugemist....
Kes üldse tänapäeval meile tuttavatele saadab, kui on olemas IM, Skype, FB, telefonid ja misiganes veel?
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
ferry
HV vaatleja
|
03.12.2011 16:59:11
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Mulle jooksevad mailid-IM'id reaalajas mobiili ning pole just palju tegevusi millede kõrvalt ei jõua kiirelt vastata  |
Pole just palju tegevusi.
Kujutad ette börsimaaklerit, kes sõnumineerib (tööajal) oma kallimaga?
Aga kraanajuhti, treialit, koristajat, arhitekti, saapapuhastajat, prostituuti? Jne.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
vladimir
HV kasutaja

|
03.12.2011 17:01:13
|
|
|
Parafraseerides ühte tuntud ütlust: "The e-mail will always get through". Ehk siis köik inimesed ei istu iga päev MSN-s/facebookis ja ei saa alati telefonile vastata - möned söbrad müttavad nt. teisel pool maakera džunglis ja internetti saavad kord nädalas, e-mail on köige kindlam viis nendega suhtlemiseks.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
ReinZ
HV kasutaja

|
04.12.2011 22:23:21
|
|
|
vladimir kirjutas: |
Parafraseerides ühte tuntud ütlust: "The e-mail will always get through". Ehk siis köik inimesed ei istu iga päev MSN-s/facebookis ja ei saa alati telefonile vastata - möned söbrad müttavad nt. teisel pool maakera džunglis ja internetti saavad kord nädalas, e-mail on köige kindlam viis nendega suhtlemiseks. |
väga äärmuslik näide
_________________ HAHA  |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
04.12.2011 22:31:15
|
|
|
Mina olen peamiselt sõber reklaamidele jms spämmile. Minu sõbrad on aga peamiselt ettevõtted jm asutused. Kui vaadata laiemalt (Facebook, MSN), siis vastan esimesena sellele, kes on minuga ühel lainel, igas mõttes. Sugulased on kõige hullemad, nad on tüütud.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
04.12.2011 22:53:35
|
|
|
ReinZ kirjutas: |
Parafraseerides ühte tuntud ütlust: "The e-mail will always get through". Ehk siis köik inimesed ei istu iga päev MSN-s/facebookis ja ei saa alati telefonile vastata - möned söbrad müttavad nt. teisel pool maakera džunglis ja internetti saavad kord nädalas, e-mail on köige kindlam viis nendega suhtlemiseks. |
väga äärmuslik näide |
Äärmuslik? Võib-olla tõesti... aga siiski on seal oma tõetera sees.
Kõik ei istu FB's. Kõigil ei ole aega MSN'is ja Skype'is lobiseda. Kõigil ei ole edevaid ja nutikaid telefone taskus, mis kogu sotsiaalmeediat jms. suhtlusvahendite infot kokku veavad.
Messenger'i logisin viimati sisse vist pool aastat tagasi. Skype läheb käima tavaliselt kuskil kord kuus. Ei näe enam karjuvat vajadust nende järgi. Kummalisel kombel on hakanud FB neid kahte asendama - sealne reaalajas toimiv sõnumite vahetamise lahendus on piisavalt pädev, et minu vajadused katta.
Ma arvan, et siin tuleks ikkagi läheneda case-by-case. Sõltub ju see suuresti ikkagi vahetava info iseloomust ja sellest, kellega sul seda vahetada vaja on.
Kiired asjad saavad aetud ikkagi ainult telefonitsi. Kui teisel osapoolel pole parasjagu aega siis lepin kokku kuidas edasi toimida (kas helistan hiljem tagasi või toksin vajaliku info e-mailiks). Õhtul pubisse minekuks tõesti e-maili ei saada - kõne või SMS on ju täiesti asjakohased. Samas kõik mitte ajakriitiline ja suuremamahuline infovahetus jääb minul küll endiselt veel pikaks ajaks e-maili kanda - ma ei näe lihtsalt ühtegi sobilikku alternatiivi.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
3 :: |
224 |
|
tagasi üles |
|
 |
ReinZ
HV kasutaja

|
05.12.2011 00:02:08
|
|
|
warwas kirjutas: |
Spoiler 
väga äärmuslik näide |
Äärmuslik? Võib-olla tõesti... aga siiski on seal oma tõetera sees.
Kõik ei istu FB's. Kõigil ei ole aega MSN'is ja Skype'is lobiseda. Kõigil ei ole edevaid ja nutikaid telefone taskus, mis kogu sotsiaalmeediat jms. suhtlusvahendite infot kokku veavad.
Messenger'i logisin viimati sisse vist pool aastat tagasi. Skype läheb käima tavaliselt kuskil kord kuus. Ei näe enam karjuvat vajadust nende järgi. Kummalisel kombel on hakanud FB neid kahte asendama - sealne reaalajas toimiv sõnumite vahetamise lahendus on piisavalt pädev, et minu vajadused katta.
Ma arvan, et siin tuleks ikkagi läheneda case-by-case. Sõltub ju see suuresti ikkagi vahetava info iseloomust ja sellest, kellega sul seda vahetada vaja on.
Kiired asjad saavad aetud ikkagi ainult telefonitsi. Kui teisel osapoolel pole parasjagu aega siis lepin kokku kuidas edasi toimida (kas helistan hiljem tagasi või toksin vajaliku info e-mailiks). Õhtul pubisse minekuks tõesti e-maili ei saada - kõne või SMS on ju täiesti asjakohased. Samas kõik mitte ajakriitiline ja suuremamahuline infovahetus jääb minul küll endiselt veel pikaks ajaks e-maili kanda - ma ei näe lihtsalt ühtegi sobilikku alternatiivi.
|
äärmuslikkuse all pidasin siiski silmas seda džungli variant
_________________ HAHA  |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
05.12.2011 08:23:46
|
|
|
Nõustun et email on kindel variant kui vaja ühendust võtta. Samas kooli asjad käivad läbi google mail grupi, lihtne ja mugav. Paljud lõpetanud MSNi kasutamise, samas kellega ühendust tahan võtta siis ikkagist helistan. FB lihtsalt ignoreerin.
Kuigi jah, email pigemametlikumaks suhtluseks kui tuttavate vahel suhtlemiseks.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
vladimir
HV kasutaja

|
06.12.2011 20:40:06
|
|
|
äärmuslikkuse all pidasin siiski silmas seda džungli variant |
Jah, pisut äärmuslik küll, aga mitte liiga äärmuslik loodusteadlaste puhul
Vähem äärmuslik on inimene, kes tööasjus liigub pidevalt linnas ringi ja kellele "näpunühkimisteleföön" kontimööda pole - kui midagi vaja, siis telefon on köige kindlam sidepidamisviis. Osadel inimestel pole kodus internetiühendust (vabatahtlik valik - internetti kasutatakse nt. loengute vahepeal või töö juures puhkehetkedel) - kiired asjaajamised läbi telefoni, mittepakilised, aga siiski olulised või mahukad asjad e-mailile.
Mina ei mäletagi millal viimati MSN-i või löustakaustikut kasutasin. Mönikord ühe söbraga räägin läbi gtalki, aga see on ka köik.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|