Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
19.09.2011 19:24:43
|
|
|
Et magnet tapaks ketast peab ta olema ikka üle keskimse võimusega Ehk isegi nii võimas mida "käsimüügis" ei ole
E. muideks hetkel natsa täitsa sai huvipärast natsa tsekatud magneti värki ja tundub,et ühte tugevaimat magnetit kasutatakse/kasutati just HDD sees http://en.wikipedia.org/wiki/Neodymium_magnet Ilmselt nüüd vaja teist tugevat jurakat mis siis häiriks asja vms Töötaval kettal ilmselt oleks surm kindel,kuid seisval
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
0 :: |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
07.12.2011 18:15:48
|
|
|
Ma ülejäänud küsimuse osas ei oska aidata, aga pole mõtet miljon korda 0-bytedega üle kirjutada. Kasuta näiteks mitut erinevat meetodit üks kord ja ma eriti ei usu, et keegi siis midagi taastada veel suudab.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
07.12.2011 18:24:28
|
|
|
Üks kord suvaliselt millega ketas üle kirjutada ning enam ei saa sealt keegi kätte miskit. See aeg kui võis teoorias miskit taastada olid üksikud bitid kettal tuhandeid kordi suurema pindalaga ning siiski vajas see juba utoopilisi lahendusi ning tulemus polnud kaugeltki garanteeritud.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
07.12.2011 18:39:47
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Üks kord suvaliselt millega ketas üle kirjutada ning enam ei saa sealt keegi kätte miskit. See aeg kui võis teoorias miskit taastada olid üksikud bitid kettal tuhandeid kordi suurema pindalaga ning siiski vajas see juba utoopilisi lahendusi ning tulemus polnud kaugeltki garanteeritud. |
Ma arvan, et said küsimusest veidi valesti aru
lkits kirjutas: |
......
Räägiti ketaste krüpteerimisest TrueCrypt programmi abil. Kui ma endal süsteemiketta ja kõik muud ka krüpteerin, kas ma peaksin olema mures failide taastamise osas? Et peaksin kettad enne mustmiljon korda 0-byte'idega üle kirjutama ja alles siis krüpteeritud info sinna peale viskama? |
Ise arvan küll, et kui TrueCrypt programmiga ketas üle käidud ja ketas hiljem taastamist vajaks siis sealt midagi taastada pole võimalik, näiteks vaadati, et tühi ketas, tehti kettale format ja lasti uus Windows peale, mõne nädala möödudes hakati seda TrueCrypt programmiga krüpteeritud kettast otsima ja siis avastati, et sellele sai ju uus Windows peale lastud ja nüüd oleks neid krüpteeritud tähtsaid faile uuesti kätte saada - taastada vaja.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
07.12.2011 18:55:43
|
|
|
lkits kirjutas: |
Ma pigem mõtlesin seda, et kui ma olen mingi aasta aega kasutanud ketast (Windows peal ja puha) ning kui nüüd TrueCryptiga krüpteerin, siis vanu (loe krüpteerimata) faile ju ei kirjutata 0-byte'idega üle. Ehk jäävad alles ka vanad failid, mida on reaalselt võimalik ju taastada. On mul õigus? |
Kuhu ta need krüpteeritud failid mahutab kui ta vanad failid üle ei kirjutaks
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
07.12.2011 19:16:03
|
|
|
No, aga kui ketas on 500GB ja Windows selle peale vaevu 50GB, siis ruumi ju küllaga, et mitte üle lasta...
EDIT: Et siis, kas TrueCrypt sõna otseses mõttes laseb vanad failid maha või lihtsalt kustutab indeksid ära nii et pärast on võimalik taastada?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|