praegune kellaaeg 17.06.2025 20:54:43
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
klettenber
HV vaatleja
|
01.12.2011 18:41:29
Acer aspire 5542G jahutus |
|
|
Tervist
Mure järgmine, olen tähele pannud ja ka lugenud netist, et antud arvutil on probleem ülekuumenemisega. Niisama netis passides nagu probleemi ei ole, kuid kui vaadata filmi või proovida mõnda asisemat mängu, siis läheb päris kuumaks.
Samas olen uurinud ka jahutuse kohta, et ehk oleks võimalik panna õhkjahutuse tiivik (fan) kiiremini tööle kuna pidavat kasutama ainult 30 -50 % oma max võimsusest.
Olen proovinud SpeedFani, kuid ei midagi.
Ehk oskab keegi targem sellega seoses aidata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
01.12.2011 19:21:22
|
|
|
Natuke vanem versioon 5520 (AMD-prosaga variant) kasutab igatahes 3-e ventilaatori lülitustaset:
1. Kusagil 45 kraadiga pannakse vent tööle.
2. Järgmine, tõstetav kiirus on kusagil 60 kraadiga ning ventika lärm on juba täiesti kuuldav.
3. Ja kusagil 70 kraadiga lükatakse 3-s, kõige kiirem, käik sisse ja siis ventilaator ulub, nagu metsaline.
See siis kuuma AMD-protsessori variandiga Aceri läppari korral, kus temperatuur kipib kogu aeg olema 60 kraadi ja sellest ülespoole. Vaikuse saamiseks tuleb läppar "Power saver" rezhiimil tööle panna, siis pole seda lärmakust, mis juba 60-kraadi juures vent. tekitama hakkab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|