praegune kellaaeg 26.06.2025 00:07:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pha0x
HV vaatleja
|
23.11.2011 06:08:50
ATI draivereid ei saa installida. |
|
|
--- driverite valikut pole selles nn. install packages, varem on ta alati olemas olnud. varasemalt töötas see asi ilusti, aga kui ühel hetkel otsustasin 11.10 peale üle minna hakkas jamama. praegu istun windows xp poolt ette loobitud draiverite otsas ja need ei meeldi mulle sugugi.
olen driver sweeperiga ati jama maha lasknud(safe modes muidugi ka), vahet pole mis versiooni ma üritan installida - ei saa. olen proovinud nii 10.2, 10.8, 11.3, 11.8 draivereid.
system restore jääb ära, kuna olen selle feature'i niikuinii ära keelanud.
kaart ise on hd5570, OS on xp 32bit. tõmmatud driverid on kindlasti õiged, proovisin ka allalaadimiste kaustas pesitsevaid vanemaid drivereid, mis kunagi töötasid
ideid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
23.11.2011 09:41:34
|
|
|
Kuna jubima hakkas süsteemi taastet ei saa teha
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
203 |
|
tagasi üles |
|
 |
pha0x
HV vaatleja
|
23.11.2011 17:15:04
|
|
|
reints kirjutas: |
Kuna jubima hakkas süsteemi taastet ei saa teha  |
ma ei mõista? jah, system restorei ma teha ei saa, olen uutel kastidel restore pointide loomise kinni lükanud, sest ime kombel pole 7 aasta jooksul kunagi windoozaga probleeme esinenud ja poleks arvanud, et kunagi nii juhtub
muidu soovitati veel windows install clean up utilityga ati teema maha lasta ja siis installida - ka see variant ei töötanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.11.2011 20:31:41
|
|
|
Lahendus on lihtne.Kui ei lase tavalisel meetodil installida, siis paki driveri lahti ja sööda need Device Managerile ette.Nii saab alati installida.
Jään vastuse võlgu millega neid drivereid lahti pakkuda aga tavaliselt on need ise lahtipakkivad arhiivid (selfextracting) ja need saab nt 7zip või muu pakkeprogrammiga lahti teha ja sisu lahti pakkida.
Device manegri leiab sisestades klaviatuuril:
+R ja sisestades devmgmt.msc
Sealt Display Adapter --> avanevas aknas Driver --> Update driver ja näitad lahtipakitud driverite asukoha kätte
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|