praegune kellaaeg 23.06.2025 00:09:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
estblood
HV vaatleja
|
23.11.2011 09:54:06
Dell vostro 3350 |
|
|
Juhtus selline asi, et eile õhtul arvuti ei laadinud akut, vaid seisis 80 % peal. (plugged in, not charging). Nii-siis ma otsustasin oma targa peaga aku tagant ära võtta, mille peale mu arvuti enam ei tunnistanud akut ja ütles, et see puudub. Kuigi töötab ikka aku pealt öeldes, et ''Unknown remaining''. Olen proovinud system restory, mitmekordseid restarte, uuesti akut ära võtnud jne. Mitte kui miski ei aita ja internetist ma ka abi ei ole leidnud, soovitatakse delli garantiisse pöörduda. Hetkel mul seda võimalust ei ole, seega ootan uusi pakkumisi, kui keegi oskab aidata siis ma oleks väga tänulik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
25.11.2011 19:02:57
|
|
|
Kas sa võtsid aku tagant siis, kui arvuti töötas või siis, kui see oli väljalülitatud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|