praegune kellaaeg 07.08.2025 14:12:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
spreiii
HV kasutaja
|
24.11.2011 12:08:10
Dell Inspiron temperatuurid |
|
|
Tervist! Probleem nimelt selline, et uus läppar (nüüdseks ligi 4-5 kuud vana) Dell Inspiron M5030 AMD Athlon II P340 prosega kisub päris kuumaks. Vähemasti ma leian, et idles pole prose temperatuur 66-70 kraadi normaalne.
Temperatuure jälgides selgus nii, et ka internetis surfates tõuseb temp. veelgi. Ventikas seisab kuni temperatuur jõuab 76 kraadini, siis hakkab jahutama üsna valjult ja teeb seda kuni temperatuur on jõudnud 65-66 kraadini ning seejärel ~5 minuti möödudes kordub sama asi.
Mida võiks ette võtta, kui üldse? Tõsi, võiksin kasutada jahutusalust, aga 66-70 kraadi idles pole mitte mingil moel normaalne ju? Läppar on ostetud AK-st. Olen uurinud ka BIOS'i ning seal polnud ventika kiiruse kohta midagi kirjas. Minu meelest võiks ta ka pidevalt väikesel kiirusel töötada, ei häiriks üldse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
24.11.2011 12:22:42
|
|
|
BIOSit oled uuendanud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
spreiii
HV kasutaja
|
24.11.2011 12:23:26
|
|
|
Betamax kirjutas: |
BIOSit oled uuendanud? |
Jah, peal on uusim A05 BIOS.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|