praegune kellaaeg 19.06.2025 04:12:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
neros
HV Guru

|
27.11.2011 14:24:51
Internet "ummistunud" peale sleepi |
|
|
Probleem siis algas mõned nädalad tagasi ja näeb välja selline:
Arvuti ärkab sleep modest üles (minu poolt algatatud siis), Skype on okei, brausimine on okei, aga nii pea kui ma löön mõne teise rakenduse lahti mis aktviiselt TCP'd kasutab (huvitaval kombel uTorrent mitte) ühenduse jaoks (näiteks WoW), hakkavad toimuma anomaaliad. Ping googlisse hakkab kõikuma paari tuhande vahel ja mõnikord üldse timeout, Skype viskab enda ühenduse kiiruse ka porri ning kui liigutada näiteks VLC playerit ekraanil ringi kõigutab ka see kiirust. Samas igasugused speedtestid toimivad ainult Skype lahtiolekul normaalselt.
Probleemi lahendab restart, mis ei ole aktsepteeritav lahendus, kuna see kõigest ignoreerib probleemi. Huvitaval kombel hakkas see juhtuma peale seda kui ma hankisin Megalodoni USB kõrvaklapid, aga ma ei ole kindel kas see on kokkusattumus (kuna draivereid ei ole nende jaoks vaja) või põhjustatud vidina poolt. Reprodutseerimine ei ole garanteeritud, kuna tavaliselt on esimene sleep peale restarti okei ning sealt edasi on juhuse asi. Tavaliselt teine, aga kindel ei või kunagi olla.
Olen proovinud: kõik vajaminematud proged ja teenused kinni lükata, modemit/ruuterit restartida, flushdns, viimased draiverid ning updated, masina ära puhastatud. Igasuguste cleaneritega üle käidud. Kõik millest ma oskan mõelda on ära tehtud. Mõistus lihtsalt ei hakka peale mida veel troubleshootida. Ehk on kellelgi hüva nõu pakkuda
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
27.11.2011 14:38:32
|
|
|
EventViewer mingeid anomaaliaid ei näita (eeldades, et sul on Windows)?
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
27.11.2011 14:57:25
|
|
|
Mitte midagi mis tunduks konkreetselt seotud... Viimane asi on Error
"Report Server Windows Service (SQLSERVER) cannot connect to report server database." mõni tund enne sleepi, mis tundub ebaoluline. Kohe peale sleepi on terve hunnik information-tagitud sissekandeid mis nagu midagi võrguga väga seotud ei ole..
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
0 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|