Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Probleem Comodo Internet Securityga. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
murumuna
HV vaatleja

sõnum 09.07.2010 10:22:28 Probleem Comodo Internet Securityga. vasta tsitaadiga

Kasutasin nimetatud viirusetõrjet koos tulemüüriga, siis kustutasin ta ära, kuna tüdinesin nendest igasugustest lubamistest ja keelamistest seal.Tegin peale programmi eemaldamist arvutile restardi ja siis ei olnud internetti. Alla kellaaja juurde tuli ikoon "Local Area Connection", tegin sellel klõpsu ja seal oli kirjas," limited connectivity". Sealt ma ei osanud kuidagi internetti tagasi saada, sain aru, et see on tingitud selle Comodo kustutamisega, siis kasutasin "süsteemi taastet" ja läksin sinna, kus ta tegi selle viimase taastamispunkti, tegin ära ja internet oli jälle olemas. Koos sellega oli ka olemas sama programm, kuigi enam mitte täielik, avada seda enam ei saa. Enda arvamus on, et selle programmi tulemüür piirab internetti, kui ma ta ära kustutan ja nüüd ongi nii, et see poolik programm peab mul koguaeg töötama. Kui tahan seda kustutama hakata, kohe tuleb hoiatus, et selle kustutamisega kaasneb võrguühendamise probleemid. Mida sellega nüüd teha ja kuidas saab see programm midagi veel mõjutada , kui ta ära kustutatud on. Jutt tuli pikk ja võibolla veidi segane, kuid kui kellelgi on olnud sarnast probleemi, oleksin väga tänulik nõuannate eest.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 09.07.2010 22:09:47 vasta tsitaadiga

Õpi CISi õieti ja enda käe järgi konfima.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
murumuna
HV vaatleja

sõnum 10.07.2010 08:56:08 vasta tsitaadiga

Ma ei saa "konfida", programm ei avane peale selle kustutamst enam.
tagasi üles
A.S.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.07.2010 09:31:20 vasta tsitaadiga

Programme ei kustutada, programme uninstallitakse.
https://support.comodo.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=10
http://forums.comodo.com/help-for-v2/how-to-uninstall-comodo-firewall-t1184.0.html
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 10.07.2010 09:58:37 vasta tsitaadiga

Uuesti peale ja kuna CIS on väga hea komplekt, siis vaata need seadistused üle ja on täitsa olemas võimalus sättida asjad nii, et ta sind ei tülita rohkem kui tarvis (kui üldse). Ämma läpatsil on täiskomplekt peal ja sätitud nii, et CIS otsustab ise või "õpib" (training mode).
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sav1saar
HV kasutaja
sav1saar

sõnum 13.11.2011 02:30:04 vasta tsitaadiga

Comodoga mul jälle selline asi, et kui on oma scänni ära teinud, sis restardilt tagasi tulles tahab kompuuter System Restore'i teha. Misasja ma Comodo settingutes muutma peaks, et sellist asja ei juhtuks?
Lisaks veel, tõmbasin kuskilt mingisuguse viirusetõrje - Malware, mille ka kohe uninstallisin, kuid pärast seda tegutseb tõrje edasi. Mis värk sellega veel on?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Probleem Comodo Internet Securityga.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.