praegune kellaaeg 05.08.2025 00:50:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
raitl
HV veteran

|
20.11.2011 11:42:22
DVB-S2 tüüner |
|
|
Kas kasutab keegi stabiilselt DVB-S või DVB-S2 tüünerit linuxi all? Ise jaman juba teist aastat Hauppauge WinTV-HVR-4000 kaardiga. FTA kanalid saab ilusti käima aga tahan sellest lollakast Viasati karbist lahti saada. Kuid alati peale newcs/sasc-ng paigaldamist on vaikus majas. Enam Signal Lock'i ei saa ning pilti ei näita. Olen proovinud erinevate firmwaredega ning erinevate newcs/sasc-ng versioonidega, kuid tulutult. Kaalun nüüd kaardi väljavahetamist aga eelnevalt tahaks veidi kindlustunnet kaardi valimisel.
Nii, et - palun jagage kogemusi. Soovitavalt positiivseid
|
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
eldorado
HV veteran

|
28.11.2011 20:54:04
|
|
|
ma kasutan, aga avatud sat-d vaatan, stabiilsem kui b2c2 ei eksisteeri.. olen eksperementeeritud ja tuli välja, skystar honey, only skystar
aga see kehtib pideva striimimise võrku, lihtsalt vaadates arvan vahet pole.
sasc-ng peaks ikka saama, ei tea mis kasutad kaffeini vms. tegelikult getstream peaks paremini soobima.
Point on selles, et pead üks getstream striimima mingi aadressile kas localhostile, ja sasc-ng-st võtad juba pilti kätte. kahe sõnadega töötab ja vlc-ga ja getstreamiga viimasega paremini.. ainuke jama mis mulle jäi meelde et rohkem kui 7 kanaalid korraga oli keeruline kätte saada, läks pilt ruuduliseks
surfi ka dreambox-i kohta, see peaks eeskuju andma kuidas asi töötab.
vaata siin:
http://forum.nag.ru/forum/index.php?showtopic=46414&st=580&p=511114&#entry511114
loodan et oskad vene keelt, see teema on läbi sõidetud mitu aastaid tagasi..
saad lahti sasc-ng-ga lähme koos inglismaale suure raha teenima, kõik tuttavad juba läinud
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
tuuner
HV vaatleja
|
05.12.2011 11:05:21
|
|
|
Sorri, ma ei saa mitte mõhkugi aru, millest siin teemas praegu räägite aga sattusin siia otsides Google'iga DVB-S2 kohta infot. Ja paluks abi, kui keegi seda näeb ja oskab vastata!
Nimelt, kui mul on valida DVB-S2 tuuneriga või ilma selleta telekas (lisaks DVB-T2'le), siis kas tasub valida DVB-S2 tuuneriga? Ehk siis kas Eestis näeb tasuta selle vastuvõtjaga mingit pilti taevast, kui mingi pann taha ühendada?
Ette tänades,
V.R.
|
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
05.12.2011 11:18:23
|
|
|
tsitaat: |
Ehk siis kas Eestis näeb tasuta selle vastuvõtjaga mingit pilti taevast, kui mingi pann taha ühendada?
|
Jah, infot satelliitide kohta leiad nt http://www.lyngsat.com/
_________________ M: Gigabyte B650M-DS3H |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
tuuner
HV vaatleja
|
05.12.2011 11:31:14
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
tsitaat: |
Ehk siis kas Eestis näeb tasuta selle vastuvõtjaga mingit pilti taevast, kui mingi pann taha ühendada?
|
Jah, infot satelliitide kohta leiad nt http://www.lyngsat.com/ |
Nii kiirelt kohe vastus. :O
Suur aitäh!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|