Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ahf
Kreisi kasutaja

|
26.09.2011 11:12:45
Sony Ericsson PC Companion 2.0 ja update |
|
|
Nonii, esimene piix siis uue "nutitelefoniga"
Tõmbasin Sony Ericsson PC Companion 2.0, installisin ära, ühendan telefoni arvutiga. SE companion annab teada: "Conected to Xperia neo (TM15) A phone software update is awailable"
Panen rõõmsalt uuendama,
(praegune versioon 3.0.1.a.0.146 Uus versioon 4.0.A.2.368)
Step1 - Accept
Step2 - Prepare computer for software update - See läheb edukalt.
Checking the phone - Sellel ajal kui ta seda checkib, lülitub mu telefon välja ja SE PC companion taustal ütleb, et no phone connected. Sealt edasi ei saa ja pakub välja sellise võimaluse.
Uploaded with ImageShack.us
Teen siis need sammud ülimalt pedantliku täpsusega kõik ilusti läbi (mis sest, et telefon on juba välja lülitatud (kolmas samm) ) ning vajutan back nuppu. Hakkab uuesti checking ja sama jama jälle otsast peale, täielik faking nõiaring.
Ja mis kahtlane on, lahenduse (pildil) kolmanda sammuna on kirjutatud, et lülita telefon välja. SEE ON juba välja lülitatud. Aku on ka rohkem kui 50% täis.
Ning sellest pakutavast "lahendusest" ei ole lahendust, 20x proovinud juba.
Mis värk võib olla sellega, teab keegi ?
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
26.09.2011 11:33:00
|
|
|
Mina saan aru et sa ei tee ikka nii nagu kirjas on.
Jäta kõik sammud tegemata mis kirjas ja mine otse sinna faasi kus telefon peab olema välja lülitatud ja ühenda kaabel külge ning samal ajal hoia back nuppu all.
Huvitav on see, et ma ei pea küll mingit nuppu all hoidma kui softi uuendasin.
(Äkki ainult esimest korda et flashimise jaoks oma softi paigaldab)
Next next ja kõik, ise restartis kui vajalikuks pidas.
Aga see võib olla sellest et ma märkamatult olen seda juba teinud
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ahf
Kreisi kasutaja

|
26.09.2011 14:52:44
|
|
|
Telefon on välja lülitatud. Siis panen USB kaabli arvutile taha, hoian back nuppu all telefoni peal ja samal ajal surkan kaabli telefonisse.
SE PC comp hakkab uuesti telefoni "checkima" ja tuleb aga jälle see sama pilt ette, mille ma ka postitasin. 10x järjest.
See tulenebki ju sellest, et ta ei leia telefoni ülesse, kuna see on välja lülitatud ? SE PC comp ise ütleb ka, et "No phone connected" niipea, kui ma telefoni välja lülitan või kui ta ise telefoni välja lülitab.
Kuidas ma seda asja updaten, kui update jaoks on vaja telefon välja lülitada ja siis see SE PC comp ei leia enam telefoni üles. Närv must juba...
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
26.09.2011 14:55:38
|
|
|
Mõnd teist kaablit pole katsetamiseks käepärast?
Aga telefon pole sul välja lülitatud, see lihtsalt tundub välja lülitatud olevat. Pole ühelgi telefonil "päris" lülitit peal, aku on küljes ja USB poolt tuleb ka pinge peale (sellel kaablil äkki ei tule, sellest ka probleem?).
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
26.09.2011 15:07:57
|
|
|
Varasemalt soovitati enne ühenduse loomist ka aku eemaldada.
Äkki lahendab olukorra.
Aku ära, uuesti külge ja siis hoiad nuppu all ning nüüd ühendada kaabli.
usun et mingi lihtne asi mis on kahe silma vahele jäänud või teed sütemaatiliselt valesti (mitte tahtlikult).
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ahf
Kreisi kasutaja

|
27.09.2011 22:26:31
|
|
|
Oeh, eile viskasin telefoni nurka, saatsin põik perse ja unustasin asja ära kuni praeguseni.
Hakkasin uuesti proovima, lükkasin kaabli taha ja vajutasin Update. Mitte midagi muud pole pidanud tegema ja updates ilusti-kenasti ära.
Ei tea, ärge küsige...pole puutunud ka seda telefoni vahepeal...teeb mis tahab.
Aga, aitäh siiski huvi tundmast
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eraser
Kreisi kasutaja

|
31.10.2011 00:55:43
|
|
|
Suht samas seisus praegu siin selle PC Companioniga. Juba 3 tundi üritan sellele programmile selgeks teha, et mu telefon on arvutiga ühendatud. Tulemus null. PC Comanion on veendunud, et absoluutselt mitte mingisugust telefoni mul järgi ühendatud pole. Seega on rõõm äsja tulnud uuendusest väike, kuna telefonile seda ametlikult niikuinii peale panna ei õnnestu.
EDIT: Probleemiks näib olevat see, et Xperia Mini Pro jaoks ei suudeta paigaldada MTP USB draivereid. Seda ei XP-ga masinas ega ka Windows 7-ga masinas.
Ideid? Ettepanekuid? Oleks vaja ikkagi saada telefon läbi MTP-ühenduse arvutiga suhtlema.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|