praegune kellaaeg 19.06.2025 04:15:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
maxtor1
HV veteran

|
27.10.2011 20:00:17
|
|
|
http://www.artke.ee/
Neil on olemas printer mis trükib otse kangale. Minu teada Eestis rohkem ei ole aga kes teab. Max trüki suurus on minu teada veidi üle A4.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
yxkala
HV kasutaja

|
04.12.2011 00:22:40
|
|
|
Kui ühevärvilisi teha tahad siis parim lahendus on odav kilelõikur + nylmark materjal + kuumpress. Spordirõivastele (polyestri sisaldusega)
Tegelesin kunagi nende masinate müügiga, kui konkreetsem huvi mingi tehnoloogia kohta on siis PS
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
04.12.2011 00:51:03
|
|
|
GT8887 kirjutas: |
DJope kirjutas: |
Kes sul sihtgrupiks on?
Missuguseid särke sa siis tegema tahad hakata? Vastavalt sellele valid ka tehnoloogia. |
Särgid jalkpalli võistkondadele, korpallli, võrkpalli jne. Siis noortele igasugu naljasärke jne. Firmadesse miskid logoga särgid jne. Oleks hea kui saab paksemale materjaalile kah trükkida. Pusad, joped. |
naljasärkide tegemisele võin ma käpa sisse panna kui kunagi tegemiseks läheb
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|