Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kairikene
HV vaatleja

|
22.10.2011 18:15:35
DVD trükk |
|
|
Tere,
Kas on kellelgi kogemusi DVD plaadile trükkimisega. Niipalju kui mina olen uurinud siis igalpool pakutakse mingeid klepse mida saab siis plaadile kleepida. Aga ma tahaks et olekski kohe trükitud pilt plaadi peale. Ilma klepsude ja muu jurata. Ma arvan et ma ei ole osanud otsida. Oskab keegi soovitada sellist head kohta Tallinnas? Ja mis hinnad oleks? Kas saab minna ka oma plaadiga või on neil seal omaltpoolt mingid spets plaadid?
Alternatiivsed variandid on ka teretulnud.
Teine asi siis DVD karbi kaane paberi trükkimine, kahepoolne, libepaber. Kus seda oleks kõige parem trükkida?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
22.10.2011 18:30:59
|
|
|
Aga miks sa ise sellist tindiprinterit ei osta, mis plaadile suudab printida? Või tänapäeva printerid seda enam ei suuda, mõned aastad tagasi oli selliseid printereid küll piisavalt saada.
Ega selline ise printimine odav küll pole, aga saab kiirelt ja mugavalt tehtud.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
22.10.2011 19:21:25
|
|
|
http://www.balticdisc.ee/index.php?lang=est&main_id=41 -Tallinnas
http://www.digibox.ee/teenused - Tartus
Kindlasti teevad ka vähem kui 300 tiraaz ,kuid seda peab ise küsima.
Võib vabalt oma plaadid olla.Karpe saad pmst ka ise osta ravolink jms ,karbi ümbriseid peaks saama tellida kõikvõimalikest offset trükifirmadest.
Aga ka eelnevatest ,kuigi nad ise ei tee neid.
Siiditrüki pealetrükki teeb balticdisk paremini.Vähemalt siis,kui ma viimati sellega kursis olin. Hindadest ei tea midagi.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
kairikene
HV vaatleja

|
22.10.2011 19:24:53
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Aga miks sa ise sellist tindiprinterit ei osta, mis plaadile suudab printida? Või tänapäeva printerid seda enam ei suuda, mõned aastad tagasi oli selliseid printereid küll piisavalt saada.
Ega selline ise printimine odav küll pole, aga saab kiirelt ja mugavalt tehtud. |
ma muidu ei prindi nii palju ja nii tihti et mul endal sellist aparaati vaja oleks.. aga nüüd näed jah lähebki vaja
alliance kirjutas: |
http://www.balticdisc.ee/index.php?lang=est&main_id=41 -Tallinnas
http://www.digibox.ee/teenused - Tartus
Kindlasti teevad ka vähem kui 300 tiraaz ,kuid seda peab ise küsima.
Võib vabalt oma plaadid olla.Karpe saad pmst ka ise osta ravolink jms ,karbi ümbriseid peaks saama tellida kõikvõimalikest offset trükifirmadest.
Aga ka eelnevatest ,kuigi nad ise ei tee neid.
Siiditrüki pealetrükki teeb balticdisk paremini.Vähemalt siis,kui ma viimati sellega kursis olin. Hindadest ei tea midagi. |
suur aitähh
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
23.10.2011 15:18:33
|
|
|
Mõlemad firmad pakuvad plaatide tööstuslik tiražeerimist - tehakse klaasmaster ja sellega "pressitakse" soovitud tiraaž. Võid ka 10 tk neilt tellida, kuid hind sellest ei muutu (loe: maksad ikka "baashinna").
Väikeste koguste puhul soovitan pöörduda:
http://www.cdlahendused.ee/
Pakuvad toorikuid, karpe, pealetrükki, vahelehe trüki jms. - hind sõltub kogusest; kas tegu DVD-5 (ühekihiline) või DVD-9 (kahekihiline) jne.
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
23.10.2011 18:02:57
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
Mõlemad firmad pakuvad plaatide tööstuslik tiražeerimist - tehakse klaasmaster ja sellega "pressitakse" soovitud tiraaž. Võid ka 10 tk neilt tellida, kuid hind sellest ei muutu (loe: maksad ikka "baashinna").
|
Jepp, kui soovid tellida pressitud plaate.Aga nagu mina aru saan , siis teema algataja soovib vaid pealetrükki .Ja selle hinnatase on kokkuleppe küsimus.
Olen ise ühes eelmainitud firmades töötanud pea 4 aastat.Seega piisavalt kursis antud alaga.
|
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
23.10.2011 19:17:19
|
|
|
alliance, huvi pärast küsin - palju maksaks 10-le plaadile 4-värviga pealetrükk
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
kairikene
HV vaatleja

|
24.10.2011 00:43:08
|
|
|
Mis see pressitud plaat on?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
24.10.2011 02:50:19
|
|
|
kairikene kirjutas: |
Mis see pressitud plaat on?  |
See on nagu näiteks raha mündid - kujutis (bitid) on füüsilise reljeefina sisse pressitud, plaadi puhul siis plastmassi sisse. Valmistatakse tööstusliku survepressiga, laks ja laks iga sekund kukub plaat. Mingit toorikut enne ei olegi, plaat tehakse kohe sama protsessi käigus kuumadest plastmassigraanulitest. Saab toota väga suuri tiraaže lühikese ajaga. Vajab masteri (pressvormi) eelnevat valmistamist, mille hind on konstant, olenemata kas sellega pressitakse 100 või 10000 plaati. Plaadi pilt trükitakse siiditrükis (CD) või tavalises offset-taolises trükis (DVD).
Teine tüüp, kirjutatavad plaadid on need, millele peab valmisostetud (juba valmispressitud, kuid ilma andmemustrita) toorikule ükshaaval algusest lõpuni piki spiraalträkki bitid sisse põletama, spetsiaalsesse ainekihti mis sinna vahele on pandud. Ühe plaadi kirjutamiseks kuluv aeg võib olla ligi 10 minutit. See on see mida igaüks saab oma koduarvutis ka teha. Rohkem kui 200-300 koopia tegemine pole sedasi mõttekas. Plaadi pilt trükitakse kas paberiprinteriga (paberetiketi korral) või termoprinteriga (termoetiketi korral) või sama plaadikirjutaja abil otse plaadi spets pinnakihti (Lightscribe tooriku puhul).
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|