praegune kellaaeg 23.06.2025 04:16:25
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
M@x
HV veteran

|
05.08.2003 21:34:38
Helikaardil out 2. probleem |
|
|
Kas ma pean valima ka kas ta mängib või mitte nuh et kõvemaks või vähemaks terve windows sai läbi sogratud. Out 1 peal töötab ideaalselt ja out 2 peal ei mõika midagi kas mul peab windowsis olema nagu et Volume Control 1 ja 2 ? Põhimõtteliselt saab ju nii et kui arvuti töötab ja mõlemad out`id töötavad siis ei ole vaja kõrvaklappe ja kõlareid omavahel vahetada siis kuuleb mõlemast ! Saan ma õieti aru vms. ?
Probleem seisenb järgnevas pildis Out 2.
|
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
c
HV kasutaja
|
05.08.2003 23:15:46
|
|
|
ja mis helikaartiga on tegemist? mis winiga on tegemist? mis driverid on peal? kas helikaarti enda softi on kah peal?
asi siis selles et endal Sb live ja see ilma creative enda softita eip lasega teist väljundit tööle panna.
nii et prooviks pane helikaarti enda mixer või mingi sarnane softijupp peale, kui seda enne eip old.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|