Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
garol
HV vaatleja
|
13.09.2011 15:27:52
Genius SP-HF2020 2.0 Kõlarid |
|
|
Hey
Ehk arutleks nende kõlarite suhtes natuke. Äärmiselt huvipakkuvad isendid sellised. Eestis veel neid müügil pole näinud, aga ehk kunagi jõuavad need ka siia.
Antud kõlarid, siis rohkem vist kodukino kasutusele suunatud. Endal huvi neid arvuti küljes kasutama hakata (Creative Xfi Titanium HD kaardi küljes). Mõnes mõttes tahaks loota, et kellelgi siin on need juba olemas ja oskaks natuke oma kogemustest rääkida. Hind kuuldavalt peaks siis 70€ ringi jääma.
Väike tutvustus thinkcomputers.org poolt
Tänud
|
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
13.09.2011 15:32:04
|
|
|
Kena välimus, odav hind, hea helikvalittet - värisege logitechi jullad SPDIFi kahjuks pole , samas pole see 2.0 puhul ka kõige suurem miinus
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
garol
HV vaatleja
|
13.09.2011 17:28:45
|
|
|
Ma arvan ka, et SPDIF pole nii oluline sellise koosluse puhul. Aga muidu väga kenad kõlarid tõesti. Enne neid hoidsin ma SP-HF1800A kõlaritel silma peal mis näevad ka tegelikult väga soliidsed välja. Samas kui ma need kõlarid isegi kunagi endale ostaks, siis arvatavasti vahetaks ma esimese asjana esipaneelil olevad LEDid ära. Sinised LEDid ei lähe mulle üldse peale, öösiti hakkavad liiga silma. Sellise musta disaini juurde sobiks väga hästi minuarust selline oranžikas valgus.
Ma loodan, et nendel kõlaritel on kastide sisse ka miskisugust summutusmaterjali pandud. SP-HF1800A puhul oli see üks suur turn-back et kastid olid täiesti tühjad seest (youtubes üks lammutas need lahti ja tegi pilte). Üsna kindel siis juba, et asi hakkab kumisema, aga samas saab ise panna midagi sisse kui vaja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
13.09.2011 18:08:05
|
|
|
Üldiselt kõlarivalmistajad ise väidavad, et pigem üks keskpärane kui mitu viletsat elementi (räägime piiratud eelarvest). Kui peaks odavalt kõlareid arvuti taha otsima, siis vaataks Microlab Solo taolisi komplekte.
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
garol
HV vaatleja
|
13.09.2011 18:28:12
|
|
|
Kuidas võtta.
SP-HF1800A'l on 3 elementi ühes kastis millest 2 on "ühesugused" kuigi on ikkagi 3 ribaline. Kõige alumine element mängib kõige madalamale. Sel puhul saab ka odavamatest kõlaritest enamvähem häält välja pigistada kui igaüks mängib oma osa mitte ei pea segama mitmeid sagedusi kokku ja siis nagu moonutama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
21.10.2011 20:37:16
|
|
|
Keegi võiks just võrrelda neid näiteks Microlab 7C'ga.
Edit: Googlis ju mitu ülevaadet, kõik kiidavad taevani.
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|