Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
24.12.2011 11:42:34
Volkswagen lõpetab BlackBerry terrori |
|
|
Tööpäev on läbi ja jõulud käes, aga BlackBerry vilkumist või vibreerimist on uskumatult raske ignoreerida. Volkswageni võimukal tehasenõukogul läks igatahes kops üle maksa. Nii nuiati juhatuselt välja diil, et kollektiivlepingutega kaetud ja BlackBerrydega varustatud töötajad pääsevad pärast kella kukkumist ametialastest meilidest.
Loe edasi E24-st.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
24.12.2011 11:49:51
|
|
|
win
_________________ Web3 | ERC721A |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mobileman
Kreisi kasutaja
|
24.12.2011 17:13:50
|
|
|
Ma ei ole selle BlackBerry iseärasustega kursis, mis näiteks on erinevat sellest kui mul on tavaline mobiil, mis "peab" mul olema sisse lülitatud ja "pean" olema koguaeg kättesaadav?
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
24.12.2011 20:39:32
|
|
|
Mobileman kirjutas: |
Ma ei ole selle BlackBerry iseärasustega kursis, mis näiteks on erinevat sellest kui mul on tavaline mobiil, mis "peab" mul olema sisse lülitatud ja "pean" olema koguaeg kättesaadav? |
Mulle jäi samuti uudise olemus täiesti arusaamatuks. Mille poolest on Blackberry erinev mistahes teisest mobiiltelefonist?
_________________ www.meybo.ee |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
24.12.2011 21:02:00
|
|
|
djstallion kirjutas: |
Mobileman kirjutas: |
Ma ei ole selle BlackBerry iseärasustega kursis, mis näiteks on erinevat sellest kui mul on tavaline mobiil, mis "peab" mul olema sisse lülitatud ja "pean" olema koguaeg kättesaadav? |
Mulle jäi samuti uudise olemus täiesti arusaamatuks. Mille poolest on Blackberry erinev mistahes teisest mobiiltelefonist? |
sama mure
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
ummiq
HV veteran

|
25.12.2011 00:22:21
|
|
|
Mõte vist seisneb selles, et kuna VW töötajad saavad regulaarselt ka üldrutiinseid meile (ala teavitused jms), siis telefon kogu aeg piuksub. Et töötajate närvikava säilitada, lülitatakse serverite poolt meilindus välja ning rahu majas. Ei ole nö regulaarset tööle mõtlema panevat faktorit
_________________ --
Urmas
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
soulshaker
HV Guru

|
25.12.2011 00:35:08
|
|
|
Või on tegu mingi policy laadse teemaga? Suht pseudo teema anyway. Telefon käiub vaikseks nii ehk naa.
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
219 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|