Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
oliver.
HV Guru
|
10.10.2011 14:16:09
Seagate'i 2.5" ketas "piiksub" |
|
|
Hei,
mul on üks 2.5" Seagate'i ketas, mida arvuti enam omaks ei võta. Proovitud ka usb-ühendusega.
Kui voolu taha saab, hakkab n-ö piiksuma. Guugeldades leidsin, et ilmselt on mootor vms kinni jäänud ja ei aja
plattereid ringi.
Ketas sisaldab vajalikke andmeid, aga mitte mõnesaja euro väärtuses, et kuskil firmas asja päästa.
Kas tasub midagi kodusel moel proovida? A la ketas lahti ja hoog sisse
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
10.10.2011 14:21:45
|
|
|
Mul piiksub boksis olev ketas siis kui ei saa piisavalt toidet läbi USB pordi. Tavaliselt aitab teise USB porti panek ja siis toimib. Näiteks lauaarvuti esipaneelil olevatest USB portidest väline ketas mul ei toimi, kui panen juhtme tagumistesse portidesse (otse emaplaadile kinnituvatesse) siis hakkab kohe pöörlema ja ei piiksu
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
10.10.2011 14:27:13
|
|
|
mul piiksus ketas lauaarvutisse panduna samamoodi (toiteplokist sai toidet).
|
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
10.10.2011 17:08:45
|
|
|
Lahti võttes jääd kõigest ilma. Niisamuti oled ka kõigest ilma. Pead ise otsustama, kui tähtsad su asjad on, kas pöördud kasutaja toivos poole või mitte.
Hinnapakkumist võid ikka küsida.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
10.10.2011 17:10:04
|
|
|
Mõlemad arvutipoolsed USB pistikud ühendasid ära? Ning oletan, et lauakal, et kas siis ka tagumistesse portidesse?
Läpparid on kõik kettad 1 pistiku ühendamisel ära toitnud, aga lauakas mul millegipärast eesmistest portidest läheb tööle alles kahe ühendamisel ning siiski piiri peal pmst. Tagumistega pole probleemi, aga tahtis vist ikka mõlema pistiku ühendamist.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
viimati muutis The_Boss 10.10.2011 17:11:31, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
15.10.2011 21:19:32
|
|
|
ei ole jah paraku vahet, kas kasutada esimesi või tagumisi USB-pesasid. Ja nagu öeldud sai, siis ka toitekast ei piisanud.
edit: ketas lahti, platterite vahele kinni jäänud pea tagasi pessa ja seejärel tundis arvuti ära. Krigises ja toimetas, aga andmeid sai kätte.
|
|
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|