Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
comodo
HV vaatleja
|
27.09.2011 12:45:22
Printer prindib segast teksti ja ei lõpeta printimist. |
|
|
Tere!
Tegu on HP Laserjet P5105 printeriga.
Probleem on selline,et nüüd on juba kolmas kord viimaste kuude jooksul ,kui tahan oma poesüsteemist arvet välja printida, aga tuleb hoopis mingi hunnik segast teksti lehekülgede kaupa. Kui ma kuskilt mujalt veebilehelt või mõnda dokumenti prindin,siis on kõik korras.
Enamus ajast on kõik korras,aga umbes kord kuus või nii hakkab segast panema.
Printer on juba paar aastat olnud,aga probleem ilmnes alles suvel. Poesüsteem on ka suht igivana,aga sellist asja pole ennem juhtunud.
Milles võiks probleem olla,kas poesüsteemi on mingi rike tekkinud või peaks printeri draivereid uuendama või midagi taolist(kuigi ma kahtlen,et see printeri süü on )?
Ei aita juhtmete välja tirimine ega restart.
Tänud,kui keegi viitsib aidata!
|
|
tagasi üles |
|
 |
tommike
HV veteran

|
27.09.2011 12:49:04
|
|
|
mis printer poesüsteemi programmi printeriks on määratud ?
|
|
Kommentaarid: 132 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
114 |
|
tagasi üles |
|
 |
comodo
HV vaatleja
|
27.09.2011 12:51:17
|
|
|
Kui ma hakkan seal poesüsteemis arvet printima,siis ta küsib kohe,et millise printeriga ma printida tahan ja valin HP.
Meil on teine printer Samsung,aga sellega teeb samamoodi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
27.09.2011 12:57:37
|
|
|
C:\Windows\system32\spool\PRINTERS\ (x64 korral äkki C:\Windows\SysWOW64\spool\PRINTERS\, ei oska mitte arvata?) kaustas äkki mingit jura pole, kaust peaks normaalselt täiesti tühi olema.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
comodo
HV vaatleja
|
27.09.2011 13:01:30
|
|
|
Kaust on täitsa tühi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tommike
HV veteran

|
27.09.2011 13:16:13
|
|
|
tommike kirjutas: |
mis printer poesüsteemi programmi printeriks on määratud ? |
Üritasin küsida mitte printeri valikut printimisel vaid seda, et osadel programmidel on tuleb printimise reeglid programmi siseselt paika panna (näiteks "Verp")
|
|
Kommentaarid: 132 loe/lisa |
   |
114 |
|
tagasi üles |
|
 |
comodo
HV vaatleja
|
27.09.2011 13:23:14
|
|
|
See ei olegi nagu otseselt süsteem vaid veebileht,kuhu logime parooliga sisse .Seal ei ole määratud printerit.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Batukhan
HV vaatleja
|
27.09.2011 13:58:41
|
|
|
Kui mujalt veebilehelt tuleb ilusti, on ilmselt viga teie poesüsteemis. Äkki peale browseri update'i tõlgendatakse teie poesüsteemi teistmoodi?
See poesüsteemi printimine käib arvatavasti nii: vajutad nuppu "print", mille peale poesüsteem loob uue lehe, kuhu on prinditavad andmed kirjutatud. Tõenäoliselt seda lehte ise ei näegi. Seejärel antakse see leht browserile, et ta selle saadaks edasi printerile.
Võimalik, et see leht formeeritakse valesti. Igatahes tuleks ühendust võtta poesüsteemi loojaga, et viga debug'ida.
Muide, mida võib proovida: salvestage poesüsteemist prinditav materjal failiks ning vaadake faili sisu. Kui faili sisu on ilus, on viga printeris.
Seda saab teha järgnevalt: kui teil on uuem Windows, on printerite valikus arvatavasti Microsoft XPS Document Writer (see salvestab mingeid XPS faile, ei tea millega avatakse). Kui seda ei ole, võite installida CutePDF writeri, mis tekib teie printerite nimekirja lisa-printerina, kuid printimise asemel salvestab prinditava PDF faili. http://www.cutepdf.com/ (soovitan seda teist varianti)
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
comodo
HV vaatleja
|
27.09.2011 14:51:27
|
|
|
Proovisin Google Chrome'iga printimist teha ja näitas faili poolikult. (Eelnevalt on kõik Exploreriga tehtud.) Siiski printis ta välja need poolikud andmed,mitte segase teksti.
Järgnevalt printisin Exploreriga,tuli segast teksti ja katkestasin. Natukese aja pärast proovisin uuesti Exploreriga ja nüüd on kõik korras.
Nüüd ma pean jälle kuskil kuu aega ootama kuni jälle sama probleem tekib. Seni ei saa ma viga tuvastada. Aga äkki on viga Exploreri ja poesüsteemi koostöös? Ma ei saa sel juhul aru,et miks ta umbes kuu aega töötab ilusti ,aga teatud hetkel viskab mitukümmend lehekülge segast teksti ja siis on jälle kõik korras?
(See poesüsteem käib küll niimoodi nagu Batukhan kirjeldas)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
27.09.2011 15:00:53
|
|
|
Tahtsin viidata sellele:
comodo kirjutas: |
Meil on teine printer Samsung,aga sellega teeb samamoodi. |
St siis, et viga ei ole printeris, vaid ikkagi selles poesüsteemis.
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|