praegune kellaaeg 19.06.2025 18:56:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
urmas1
HV kasutaja
|
03.09.2011 17:46:21
|
|
|
Varem jäin väga rahule K-arvutisalongi uute AGFA labori masinatega. Photopointist ostsin uue kaamera ja sain kauba peale 50. tasuta pildi väljatrüki, lasin teha ja võrreldes K- salongi AGFA laboritega oli Photopointi kvaliteet küll täiesti nutune, paber ise oli juba mingi õhuke nässakas. Võib olla tasuta pildid tehaksegi seal mingi odava nässaka paberi peale ja raha eest saab kvaliteetsema tulemuse?
Kas, Klick kasutab praegu samu K-arvuti, AGFA DIGILAB-1 masinaid, mis 2004-2005 aastatel olid eesti kõige kallimad, täiesti uue põlvkonna digilaborid ? Ja kas need masinad on korralikult hooldatud? Ei tea?
Ei tea mis masinatega Photopoint nüüd teeb? 2004-2005 andsid eesti fotofirmad K-arvutisalongi kohtusse ja näiteks Kristiine keskuses kästi neil Fotoluksi kõrvalt eemale kolida, võtab kliendid ära.
Väikefirmad ei jaksa küll praegusel kiirel digifoto arengu ajal oma masinaparki kaasajastada ja uuemaid kaasaegsemaid laboriseadmeid soetada.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Drakan
HV vaatleja

|
05.09.2011 15:35:35
|
|
|
urmas1 kirjutas: |
Varem jäin väga rahule K-arvutisalongi uute AGFA labori masinatega. Photopointist ostsin uue kaamera ja sain kauba peale 50. tasuta pildi väljatrüki, lasin teha ja võrreldes K- salongi AGFA laboritega oli Photopointi kvaliteet küll täiesti nutune, paber ise oli juba mingi õhuke nässakas. |
See oli päris ammu, kui ma K-Arvutisalongis pilte ilmutamas käisin. Ülisoodne hind oli see, mis mind esmalt sinnapoole tõmbas. Lasin ilmutada mõned matusepildid, mis tänu punase värvi defitsiidi tõttu masendavad olid. Peale seda olen ikka üldjuhul Photopointi klient olnud.
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
urmas1
HV kasutaja
|
07.09.2011 22:04:17
|
|
|
Punase värvi defitsiidi?
Ja ammu?
Ise lasin ka ammu ja mingit punase värvi defitsiiti K-Arvutisalongis ei olnud! Selliseid pilte poleks ma neilt ka vastu võtnud ja oleksin kohe raha tagasi küsinud.
Muidugi, natuke peab jagama ka järeltöötlusest ja sellega mitte väga üle pingutama.
Photoshopis värve korrigeerides, tuleb arvestada ka iga labori eripäraga. Photopoint teeb automaatse pildikorrektsiooni. Kui ise on sätted paika pandud, siis Photopointis tuleb paluda automaatkorrektsioon välja lülitada.
Automaatikaga on hea algajatel, et kui ise on värvidega korrigeerides metsa pandud, siis saab keskmise ikka kätte.
K-Arvutisalong ei kasutanud automaatkorrektsiooni.
Kõigepealt tuleb monitor kalibreerida.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
15.09.2011 12:51:57
|
|
|
Jaanus kirjutas: |
Kunagi oli väga kvaliteetne koht Filmari, Narva mnt-l. Ei tea kuidas selle kvaliteet nüüd on...
http://www.fuji.ee/ |
fotode kvaliteeti ei õnnestunud teada saada (ja ega enam ei taha ka ning teistele ka ei soovita), aga klienti suhtumise kvaliteet küll. See on igatahes allapoole arvestust.
Tekkis vajadus kiirelt 7 pilti välja lasta, kindlasti õhtuks vaja. Filmari osutus lähimaks kohaks, kodulehel kenasti kirjas, et päeval enne 1500 saadetud pildid saab kätte samal päeval. Veidike tuleb muidugi rohkem maksta. Laadisin pildid üles, tegin pangalingi kaudu ülekande ära ja läksin õhtul 15 min enne poe sulgemist järgi. Leti taga igavlev neiuke veidi otsis siit ja sealt ja siis küsis, kas täna tellitud. Minu kinnituse peale pööritas silmi ja ütles, et neil läks masin rikki ja pilte täna ei saa.
Et nagu mismõttes. Ikka jube raske on ju klientidele teada anda, et ups, selline lugu, palume väga vabandust ja pakume võimalust kas pildid hiljem saada või raha tagasi. Krt ega ma nalja pärast mingit kiirteenust ei taha. Oleks teadnud, oleks saanud ju veel mujalt tellida.
ja ega ausalt öeldes mingit vabandust ma sealt nii või teisiti ei saanud, rohkem nagu kehitati õlgu ka mu küsimuse peale, et miks kirja ei saadetud. Krdi jobud.
edit: eile õhtul pärast selle postituse kirjutamist läkitasin samad pildid Photopointi. Täna hommikul 1032 tuli ekiri, et pildid valmis ja võib järgi minna. Normaalne.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
15.09.2011 13:59:13
|
|
|
Eestis ei ole eriti palju häid teenindajaid ja neid, kes oma tööd tõesti teha tahavad (mitte ei tee seda pelgalt raha teenimiseks) ei väärtustata piisavalt.
Kõik noored meil ju tahavad saada kohe pärast hariduse omandamist direktoriteks ja ratsa rikkaks.
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|