Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vaherna
HV vaatleja

|
17.10.2011 19:50:17
Läpakale uus kirjutaja? |
|
|
Tervist
selline mure et HP Pavilion Dv6500 SE, kirjutajaga on mingi jant. Enamust toorikuid ei kirjuta, ei tunne ära, või kui kirjutabki info plaadile siis ise ei loe seda välja, draivereid mitu korda värskendatud.. tulemus on ikka null. Kirjutajaks on TssTcorp cd/dvdw L-632M. Niipalju kui netist uurinud olen, pidigi see suht kapriissne kirjutaja olema. Aga põhiküsimus siis selles, et kas on kuskilt poest sellele asendust leida? Tallinnas mõnel pool käisin.. mitte midagi. Või peaks üldse vaatama välist kirjutajat, kuigi parem oleks kui ikka läpaka külge uue saaks..
Tänud
_________________ Ega käsi kännust kaugele kuku! |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
17.10.2011 19:55:49
|
|
|
Osta näiteks minu käest kasutatud seade... V noh, üleüldse eraisikutelt juppideks tehtud läpparitelt saab neid.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
17.10.2011 19:57:13
|
|
|
kui pärnu satud saad minu käest ühe 5€ eest
|
|
tagasi üles |
|
 |
vaherna
HV vaatleja

|
17.10.2011 20:10:23
|
|
|
Villemk2 kirjutas: |
kui pärnu satud saad minu käest ühe 5€ eest  |
See on küll hea pakkumine, need kirjutajad on suht ühesugused siis et vahetada nii lihtsalt saab? Aga kui pärnusse satun kuhu siis sätin sammud, või kuhu helistan?
|
tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
17.10.2011 20:12:39
|
|
|
helista profiili numbrile. kui mul tööpäev on siis saad kätte oomipoest.
sel juhul pead ette teatama, et kaasa võtaksin
|
|
tagasi üles |
|
 |
vaherna
HV vaatleja

|
17.10.2011 20:18:45
|
|
|
Villemk2 kirjutas: |
helista profiili numbrile. kui mul tööpäev on siis saad kätte oomipoest.
sel juhul pead ette teatama, et kaasa võtaksin  |
Viimase peal, hea oleks kui arvutist pahna ketastele saaks...
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
17.10.2011 20:19:49
|
|
|
Selleks on tänapäeval välised kõvakettad. Oluliselt mugavam + mahutab rohkem + pole kallis ka.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
tagasi üles |
|
 |
vaherna
HV vaatleja

|
17.10.2011 20:29:26
|
|
|
Noh hea oleks kui ikka kirjutaja ka töötaks, vaja siin mõnele sõbrantsile filme kirjutada või midagi... kuigi sellega olen nõus jah et väline kõvaketas on tänapäevasem, mugavam ja lihtsam...pole raatsinud siiamaale osta veel...kui siis juba selline korralik 500 või terane isegi
|
tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
17.10.2011 20:51:53
|
|
|
vaherna kirjutas: |
Noh hea oleks kui ikka kirjutaja ka töötaks, vaja siin mõnele sõbrantsile filme kirjutada või midagi... kuigi sellega olen nõus jah et väline kõvaketas on tänapäevasem, mugavam ja lihtsam...pole raatsinud siiamaale osta veel...kui siis juba selline korralik 500 või terane isegi  |
endale on muidugi kõige mugavam, aga kellelegi filme sellega eriti ei leana. Pärast võib juhtuda, et ei saa ketast tagasi enam
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|