Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  4OHM kõlarid 6OHM resiiver märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
M2tumees
HV kasutaja

sõnum 20.09.2011 21:30:08 4OHM kõlarid 6OHM resiiver vasta tsitaadiga

Tervist.Mul on siis 4oomised kõlarid ja 6oomine resiiver.Oleks küsimus,et kui suur on risk, et kõrgematel volüümidel võim otsad annab?Olen lugenud ka, et võib panna paar arvuti venti resiiverile peale puhuma, et tea palju se kah aitaks?Kas resiiveri läbi kärsamine toimub just suurte tempide pärast?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.09.2011 00:26:17 vasta tsitaadiga

väga väike võimalus minumeelest, et läbi kärssab. ilmselt kas lülitab ennast välja ja ei lasegi neid kõlle kasutada või siis kannatab ära. muidugi väga suurte volüümidega ei maksa asja sellisel juhul piinata.

väga imelik asi üldse see "6oomine" receiver. pole selliseid näinudki, tavaliselt ikka 4 miinimum või siis on switch 4/8.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 21.09.2011 12:21:07 vasta tsitaadiga

Kodukinoressiiverite puhul pole see 6 oomi eriti haruldane. Üldiselt on väga hästi kõrvaga kuulda, kui võimendi liigselt moonutama hakkab - bassisemad kohad-trummilöögid-tümpsud hakkavad ragisema. Kui midagi sellist tavalisel või kõvemal kuulamisel kuulda pole, on tõenäosus, et võimendiga midagi halba juhtub, äärmiselt väike.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.09.2011 13:55:15 vasta tsitaadiga

jah, see on õige. kuid mina pole siiski näinud kodukinoresse, millel oleks min. takistus piiratud 6'ga icon_rolleyes.gif ja ühte kui teist masinat olen ikka näinud, omanud, kasutanud. aga okei, ju neid siis ikkagi on. samas jah, olen ise kasutanudühte masinat näiteks 8oomi lülituses 4oomiste kõllidega päris pikka aega. väga ma seda pilli ei piinanud ja midagi ei juhtunud ka...heli oli puhas ja võimu toitepinge oli kõrgem 8oomi reziimis.
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
M2tumees
HV kasutaja

sõnum 21.09.2011 20:08:18 vasta tsitaadiga

Hetkel on mul siis kaks S-90.Mõlemad 4 Ohmi.Kokku siis 8Ohmi.Kas see ei loe, või mõlemad kõlarid peavad olema üle 4Ohmi?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
ccayser
Kreisi kasutaja
ccayser

sõnum 21.09.2011 20:55:28 vasta tsitaadiga

Kui nad on sul eraldi kanalites, siis see ei loe. Siis on ikka 4 oomi kanalis. Kui paned kaks kõlarit korraga ühte kanalisse jada ühendusse, saad 8 oomi kõlari kanalisse.
Üldiselt kui normaalselt kuulad ja on korralik resiiver, ei juhtu 4 oomiste kõlarite ühendamisel midagi. Kui resiiver selliste ühenduste vastu kaitstud ei ole, võib muidugi kõike juhtuda.
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 127
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  4OHM kõlarid 6OHM resiiver
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.