Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
M2tumees
HV kasutaja
|
20.09.2011 21:30:08
4OHM kõlarid 6OHM resiiver |
|
|
Tervist.Mul on siis 4oomised kõlarid ja 6oomine resiiver.Oleks küsimus,et kui suur on risk, et kõrgematel volüümidel võim otsad annab?Olen lugenud ka, et võib panna paar arvuti venti resiiverile peale puhuma, et tea palju se kah aitaks?Kas resiiveri läbi kärsamine toimub just suurte tempide pärast?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
21.09.2011 00:26:17
|
|
|
väga väike võimalus minumeelest, et läbi kärssab. ilmselt kas lülitab ennast välja ja ei lasegi neid kõlle kasutada või siis kannatab ära. muidugi väga suurte volüümidega ei maksa asja sellisel juhul piinata.
väga imelik asi üldse see "6oomine" receiver. pole selliseid näinudki, tavaliselt ikka 4 miinimum või siis on switch 4/8.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
21.09.2011 12:21:07
|
|
|
Kodukinoressiiverite puhul pole see 6 oomi eriti haruldane. Üldiselt on väga hästi kõrvaga kuulda, kui võimendi liigselt moonutama hakkab - bassisemad kohad-trummilöögid-tümpsud hakkavad ragisema. Kui midagi sellist tavalisel või kõvemal kuulamisel kuulda pole, on tõenäosus, et võimendiga midagi halba juhtub, äärmiselt väike.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
21.09.2011 13:55:15
|
|
|
jah, see on õige. kuid mina pole siiski näinud kodukinoresse, millel oleks min. takistus piiratud 6'ga ja ühte kui teist masinat olen ikka näinud, omanud, kasutanud. aga okei, ju neid siis ikkagi on. samas jah, olen ise kasutanudühte masinat näiteks 8oomi lülituses 4oomiste kõllidega päris pikka aega. väga ma seda pilli ei piinanud ja midagi ei juhtunud ka...heli oli puhas ja võimu toitepinge oli kõrgem 8oomi reziimis.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
M2tumees
HV kasutaja
|
21.09.2011 20:08:18
|
|
|
Hetkel on mul siis kaks S-90.Mõlemad 4 Ohmi.Kokku siis 8Ohmi.Kas see ei loe, või mõlemad kõlarid peavad olema üle 4Ohmi?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ccayser
Kreisi kasutaja

|
21.09.2011 20:55:28
|
|
|
Kui nad on sul eraldi kanalites, siis see ei loe. Siis on ikka 4 oomi kanalis. Kui paned kaks kõlarit korraga ühte kanalisse jada ühendusse, saad 8 oomi kõlari kanalisse.
Üldiselt kui normaalselt kuulad ja on korralik resiiver, ei juhtu 4 oomiste kõlarite ühendamisel midagi. Kui resiiver selliste ühenduste vastu kaitstud ei ole, võib muidugi kõike juhtuda.
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
1 :: |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|