Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
05.09.2011 13:22:17
Elisa oli augustis ainus, kes võitis numbriliikuvusega juurde kliente |
|
|
link :: Elisa
PRESSITEADE 5. september 2011 - Tehnilise Järelevalve Ameti statistika põhjal on Elisa jätkuvalt numbriliikuvuse liider ning mobiilsideoperaatoritest ainus, kes võitis augustikuus juurde kliente. Tehnilise Järelevalve Ameti numbriliikuvuse statistika põhjal võitis Elisa augustikuus juurde 1328 klienti. Tele2-st lahkus augustis numbriliikuvuse teel 708 ja EMT-st 606 klienti.
Käesoleva aasta kaheksa kuu statistika põhjal on Elisaga numbriliikuvuse teel liitunud 13 873 klienti, Tele2-st on seitsme kuuga lahkunud 337 klienti ning EMT-st koguni 13 508 klienti.
Elisa kliendibaas kasvas käesoleva aasta esimeses pooles kokku ligemale 25 000 kliendi võrra, ulatudes juuni lõpuks 462 700 kliendini. Elisa käive kasvas II kvartalis 25,5 miljoni euroni, mis on võrreldes mullu sama ajaga 10,8% rohkem.
Selle aasta juunikuus läbi viidud TNS Emor turuuuringute järgi on Elisa veelgi kasvatanud oma liidripositsiooni mobiilse interneti turul. Elisa turuosa on 34%, EMT 28%, Tele2 19% ja DIIL-il 2%. KÕU turuosa on kahanenud 4%-ni. Elisa mobiilne internet jõuab täna juba 81%-ni Eesti elanikkonnast.
Elisa (www.elisa.ee) on Põhjamaade juhtiv sideteenuste pakkuja, mille aktsiad on avalikult noteeritud NASDAQ OMX Helsingi börsi suurte ettevõtete nimekirjas. Elisa teenindab Põhjamaades ligikaudu kaht miljonit klienti, sealhulgas Eestis ca 450 000 klienti, kellele pakume laia valikut erinevaid mobiili- ja andmesideteenuseid. Vahendame läbi sidevõrkude inimestele elamusi ja parandame ettevõtete tootlikkust. Elisa keskendub eraklientidele ja ettevõtetele suunatud IKT- ja võrguteenuste arendamisele. Elisa ja juhtiv globaalne mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt pakuvad ühisteenuseid 40 erinevas riigis. Elisa Eesti AS käive oli 2010. aastal 89,9 miljonit eurot. Rohkem teavet aadressil www.elisa.ee
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nastix
HV kasutaja
|
05.09.2011 17:47:23
|
|
|
Põhjus ilmselt selles, et Elisa tegeleb hetkel väga aktiivselt klientide enda juurde meelitamisega. Mitmele minu pereliikmele on helistatud ja operaatori vahetust pakutud (hetkel on kõik EMT kliendid). Mulle saadeti isegi kõnekaart, et saaksin nende levi testida.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
05.09.2011 17:59:04
|
|
|
Mina seevastu kolisin just siis Elisast Tele2'te. Põhjus lihtne, küsides pakkumist, tegi Tele2 kohe hea pakkumise, kuid Elisa väitis, et hinnakiri on selline ja muuta seda ei saa. peale lahkumist hakkas aga Elisa ka ennast liigutama ja suutis "letihinnad" ka meeldivamaks teha, kuid rong oli juba läinud...
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
Edz
HV Guru
|
05.09.2011 19:57:57
|
|
|
Nonoh, mina kahjuks tänaseni ootan tagasisidet/hinnapakkumist, et tulla oma ettevõtte 6 numbriga Elisasse Sellest juba varsti 1a möödas ja isiklikult ise ei kavatse enam nende poole pöörduda
_________________ M: Uued karbis Lenovo ThinkPad Pro dokid koos 90W laadijaga
O: Pakuvad huvi häbiväärse hinnaga Nintendo Switch mängud  |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
139 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
05.09.2011 20:03:39
|
|
|
Nastix kirjutas: |
Põhjus ilmselt selles, et Elisa tegeleb hetkel väga aktiivselt klientide enda juurde meelitamisega. Mitmele minu pereliikmele on helistatud ja operaatori vahetust pakutud (hetkel on kõik EMT kliendid). Mulle saadeti isegi kõnekaart, et saaksin nende levi testida. |
Mulle võiks kh saata "levi testimiseks" Ma opekat vahetama ei hakkaks aga tasuta kõneajast ei ütleks ära.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
05.09.2011 21:49:49
|
|
|
Ise olen EMT-s tänu tööandjale aga tegelikult olin Elisaga palju rohkem rahul, ikka kordi olen pidanud kiruma "kurat EMT" aga Elisaga nagu mingit kirumist ei mäleta...
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
05.09.2011 21:54:29
|
|
|
EMT arved läksid ülemõistuse suureks, muidu olin rahul. Sai pmst terve perega mindud Elisasse ja saime ülihea paketi ka sealt. Paar päeva pärast üleminekut helistati EMT-st, aga vastu ei saanud tol ajal võtta, siis saatsid sõnumi, et pakuksid hästi head paketti, aga jutud on käinud, et need on ainult ajutised. Hetkel arved väiksemad, samas nüüd nett telefonis lisaks olemas
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
HellWalKeR
HV kasutaja

|
05.09.2011 23:44:58
|
|
|
Olin paar aastat tagasi EMTs. Kuna mingil ajal hakkasid telefonijutud pikaks venima siis kajastus see üüratutel arvetel.
Tele2-te üle minnes langesid arved 6x. Hetkel oleksid arved umbes 2x kõrgemad, kui EMTs ikka veel oleks.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
05.09.2011 23:51:30
|
|
|
Ja ma tulin kunagi tele2-st ära, sest eriti mõnus pole telefoniga rääkida, kui poolt teksti kuuleb ainult. Ja ma polnud ainuke selle põhjusega...Praegu pidavat ka tele2-l leviprobleemid olema. Elisa pole samuti EMT tasemel, aga küllalt lähedal ning samas arved väiksemad.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
06.09.2011 10:32:45
|
|
|
Edz kirjutas: |
Nonoh, mina kahjuks tänaseni ootan tagasisidet/hinnapakkumist, et tulla oma ettevõtte 6 numbriga Elisasse Sellest juba varsti 1a möödas ja isiklikult ise ei kavatse enam nende poole pöörduda  |
Kusjuures mul oli sama asi. Peale pakkumise taotluse saatmist tuli Tele2 poolt umbes mõne tunniga pakkumine, Elisal läks selleks aega peaaegu poolteist nädalat ja siis helistasin ka ise ja uurisin, kaugel asi on... Kui ära hakkasin minema, siis ärkasid ja hakkasid liigutama.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
HellWalKeR
HV kasutaja

|
06.09.2011 14:31:09
|
|
|
Jah, Tele2-l on leviprobleemid kuid õnneks enam mitte nii hullud kui varem. EMTga polnud ühtegi jama aga odavam hind tähendab ka mõningast kvaliteedilangust.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
09.09.2011 14:32:42
|
|
|
Ega väga ei imesta kui kliendibaas kasvab kui tööl 6 liikmelise meeskonna 4 liiget on viimase poolteise nädala jooksul Elisalt kõne saanud ning viimase aasta jooksul on enamus meist saanud veel lisaks 1-2 kõnet neilt. Ükski teine pakkuja pole pooltki nii nahaalne.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
10.09.2011 08:51:51
|
|
|
Sain ka kõne, pakkumine oli kallim kui praegune aastaid vana Tele2 pakett.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
10.09.2011 09:17:14
|
|
|
eks nad teevad eeltööd, et võimalikult palju inimesi endaga "harjutada". kui EMT oma 4G käima laseb, siis Mindist pageb ilmselt "üsna mitu" inimest konkurendi rüppe.
kolleeg igatahes Elisas juba praegu pettunud - müüvad rohkem kui pakkuda suudavad.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
10.09.2011 09:18:40
|
|
|
The_Boss, Ma olen ~10 aastat tele2 kasutanud, pole kordagi levi probleeme märganud, märganud olen levi probleeme emt-l
Mina olen Tele2-ga väga rahul, mingi tühise summa eest piiramatu kogus netti(mingi koguse pealt läheb küll aeglasemaks).
Edz, Mine tele2-te, reklaami ei ole näinud, et 4 ärikliendi numbriga saab galaxy Ace tasuta?
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
10.09.2011 09:47:05
|
|
|
braien334, suurlinnas võib Tele2 talutav olla, aga 7a ja 2 kuud tagasi just sealt ma EMT-sse pagesin
(huvitaval kombel on nii, et iga tunni kohta mis helistan EMT-sse, tuleb peaaegu minut muudesse võrkudesse, go figure )
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|