Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kalamari
HV vaatleja
|
03.08.2003 19:24:20
formatting C win XP-ga |
|
|
Tere , mul on yks mure... Nimelt , mu OS on praegu XP Pro kuid ma tahaks teha format c: -d. Kuid asi on selles et mul ei ole win XP cd-d ega formati diski... plz help
_________________ hah |
|
tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
-IFFI-
HV kasutaja

|
03.08.2003 19:33:26
|
|
|
www.bootdisk.com -ist saad buutika parim on 98 bootdisk sellega buudid masina ülesse ja siis format juhul kui kõik tahad maha lasta. Aga kui tahad softi alles jätta siis tee partition magikuga teine part ja vajalik kraam lase siis sinna ja teed C vindile formati. Juhul kui failisüsteem on NTFS siis buudid ka selle sama diskiga ülesse ja kirjutad fdisk.exe ja kustutad c pardi ära ja teed uue ning instalid siis sinna peale.
Ise hakan kah hetkel teist vinni peale laskma.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
surender007
HV kasutaja

|
03.08.2003 19:38:22
|
|
|
kui lased xp peale siis aitab xp plaadist ka biosist paned first boot cdrom ja olemas...
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalamari
HV vaatleja
|
03.08.2003 20:04:32
|
|
|
ei aga klge , mida ma pean sinna starup diski peale panema ? ma tegin selle küll valmis aga kuidas ja mida sinna diskile panna ja kuidas siis sellega toimida ?
_________________ hah |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
03.08.2003 20:26:44
|
|
|
SIIN on lõpupoole puust ja punaseks, kuidas diski käsitleda.
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalamari
HV vaatleja
|
03.08.2003 21:40:50
|
|
|
ma küll sealt nüüd midagi ei leia... aga palun ytelge mida on vaja sinna formati diskile toppida mis faile ma m6tlen... startup disk mul valmis aga ei oska seda kasutada...
_________________ hah |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
03.08.2003 22:03:09
|
|
|
startuup diski kasutamist ma ju Hiiu antud lingil õpetasin
Kuna sul arvatavasti NTFS failisüsteem all, siis pead kõigepealt vana partitsiooni ära kustutama ja seejärel uue looma.
Kuidas see võib välja näha saad vaadata siin: http://www.computerhope.com/sfdisk1.htm
Väike vihje: W98 Startupil olev fdisk nimetab NTFS failisüsteemi Non-Dos -i omaks.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|