Lõpuks siis saabus ( ) mulle mängust fullversioon ning täitsa kõva mäng tundub. (Jutt käib siis convoyst) Graafika on ilus, kroom läigib metsikult ja liiklust on rohkem.. Kaardil näitab jube paljusid asju, ka teisi rekkasid, kellega saab siis ilusti convoys sõita. Kaart tundub suurem olevat, kui eelmistes osades, igaljuhul linnu on rohkem. Sõitnud veel ei ole eriti, seega linnadest ei oska rääkida väga. Ainult nõudeid võtab kahtlaselt palju, minul oli päris suuri raskusi korraliku fps-i saamisega.
EDIT: Nüüd olen tsipa mänginud ja ausaltöeldes meeldib PttM rohkem.. Niisiis, tahavaatepeegleid ei saa panna minuteada, sõidu vahepeal ei saa seivida! :S (Kuigi ühest otsast teise sõitmine võtab kuni kaks tundi!) ning free-mouse-view-l saab kaamerat liigutada ainult 360 kraadi ümber rekka, mitte üles alla, seega on manööverdamine palju halvem..
Manööverdada saad ka ju ülevalt vaatega. Mul sai see 60min limiit läbi ja tuleb välja, et peaks ikka ostma selle.
Peeglitevärk on küll jama, et ei saa väljast vaates neid panna
Seda rig n rolli ootan küll päris huviga, aga mitte nii kui nfs:mw-d
Kas keegi oskab kosta vedukite lisamise kohta mängu? _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
convoy on minusilmis üks suur läbikukkumine,
teiste rekkade järgi convoys sõit on ohtlik, AI juhitud sõidukid oskavad väga suvaliselt keset sirget pidurdada(sujuv sõitnendega tihedamades oludes on väga tüütu). lisaks sellele ainuke kasu mis selles convoys sõidust tuleb on linnuke statside all.
mõnest kohast läbi lippavad bugid ka just mängurõõmu ei suurenda...
ainuke meeldiv lisa mis tuli on see, et käru peaks kohale parkimisel paigale tagurdama, mitte lihtsalt sinna jättma(kuigi see võimalus täiesti olemas on)
kuidas õldse oma rekkat uuendada saab, selle ma lõpuks pihta ei saanudki, ennem jõudsin mängu ära visata... _________________ Et oleks raskem!
Sama siin, kuigi patchi kallal väidetavalt töötatakse.
:
Kaart on suurem ja rekkad ilusamad
Special-missionid (sisaldab ka näiteks Mustangiga sõitmist)
:
Seivida saab vaid siis, kui töö parasjagu pooleli ei ole, mistõttu oled vahel sunnitud mängima umbes 4h järjest
Mis mõte on endale palgata juhte, kui firmat ei saa pidada nagu PttM-is?
Tihti kohtab linnades "ilusaid" siniste neoonnoolekestega märgistatud piirdeid, mis teevad mängu vägagi arcade-likuks ja rikuvad hirmsasti üldmuljet
AI ja teised rekkajuhuid venivad, pööravad ette ja pidurdavad
Hotellis saab magada.. mis mõte on aga magamisel, kui nö une-timerit ei ole?
Järeldus: Läbikukkunud mäng, mis ei ole enne mängitav, kuni tuleb välja igalpool seivimist võimaldav patch.
Kas kellelgi veel esineb aegajalt "slaidiesitlust"? Kas asi OpenGL-is? _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
muide kas mulle ainult tundub või siis tõesti koristasid nad sellise asja nagu muusika kuulamine ? Eelnevates versioonides sai juurde pookida *.ogg formaadis muusikat spets kausta, mida sai siis mängu ajal kuulata. Aga nüüd tundub, et sellele tehti lõpp ?!?!?!? Või keegi teab kudamoodi ma saan muusikat sinna lisada ? _________________ nobody's perfect
sellistel mängudel ei jää muud üle, kui mediaplayer vms alla käima jätta
jah kui arvutil võimsust jätkub selleks, minul convoy juba niisama sakkib, low settingutel (1024*768) ja kui panna media playeri, siis on koos täitsa ju. Aga noh point on lihtsalt selles, et eelnevates osades oli ju *.ogg'i tugi olemas, miks siis nüüd ära koristasid. Ja veel üks asi, miks nad selle Mehhiko koristasid ära, selle asemel oleks võinud ju just juurde maid panna, et a la Lõuna-Ameerika omi. Ja no firmaloomist/hooldamist tehti hullemaks, st võeti ära vajalikud asjad ja ei jäetud mitte miskit. Selline tunne, et Convoy on eelnevate 18WOS'de downgrade with "upgraded" graphics
Kokkuvõttes on Convoy 18WOS'de seeriast halvim !!! _________________ nobody's perfect
graafika polnd ka midagi erilist ju. see pilt mis ma siin kommenteerisin oli ikka väga ebareaalne(mingi punane truck). kabiini toed olid ~inimese randme jämedused... _________________
hmm..ei tea kas mainiti.. aga vist mitte,
üks niiöelda "veoki"mäng on ka Mercedes-Benz Truck Racing. kunagi ammu sai mängitud.. täitsa lahe asi.. teiste rekkadega ringrajal võidu ajada (avariid olid ka väga )
traktori mänge küll ühtegi ei tea...aga jah MB truck racin-gut olen ise ka oma compus mänginud...aga mulle ta eriti ei istunud...ringrajal oleks nagu sõitnud mingi 20km/h...aga see eest oli pidurdusmaa väga reaalne! isegi tegelt liiga pikk:D
Paistab et olen leidnud läbi ajaloo kõige sitema mängu ning kuna see on rekamäng siis peaks siia teema alla sobima küll, videot soovitan kõigil vaadata http://www.gamespot.com/pc/driving/bigrigsotrr/review.html _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
KUda Convoys neid töid saab vastu võtta nagu mingi miami hotteli üleaasnne jne.
---
Sain teada.
Miamis pidin väikse kaubikuga ringi panema.Käigud võiks vähe pikemad olla.75 kurvi minna on päris lõbus.Kahju, et seest vaatega ei saanud sõita. _________________ Tracker------------------->-Dra[EST]coN-<-------------------
ftp://ftp.nival.com/pub/exmachina/exmachina_trailer_uk.zip väljas pole? kui uurisin release date, siis pidi asi 2005 juba nagu.. mmm.. massidele kättesaadav olema. ei ole poodides näinud, netis ka mingit demot vms pole silma hakanud. oskab keegi täpsustada?
Keegi mäletab, kuna Volcano sai osta, mul kõik veokite poed üles leitud aga ei miksit. Miski hõbedane täht peab äkki olema ?
Tahaks Mentide eest sõita, see vist oli parim masin selleks. Across oli vist nõksa aeglane võrreldes Volcanoga.
--
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.