praegune kellaaeg 26.06.2025 14:13:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
keeRISTOrm
HV kasutaja
|
28.09.2011 17:38:59
USB device not recognized |
|
|
Tere,
Probleem siis USB mälupulgaga. Kasutan seda auto makis muusika kuulamiseks. Poodi sõites töötas kõik kenasti, poest ära sõites mälupulka enam ei tunnista. Samamoodi ei vilgu pulga väike LED. Tegin teema, sest ma ei taha uskuda, et lihtlabane mälupulk nüüd lampi otsa sai saada. Googledades on internet infot täis kuidas taastada niiöelda "surnud mälupulka" aga ühegi seletuse abiga mina veel sellest jagu pole saanud.
Kui mälupulk arvutiga ühendada siis teeb "ühendamise heli" ja kohe ka "lahtiühendamise heli" ja jääb niimoodi kordama. Teatemull lööb alla taskbarile teksti, et: "USB device not recognized". Vahest vilgutab korra USB LED-tulukest, paar korda jäi lihtsalt põlema, aga enamjaolt on siiski pime.
Kindlasti võib paljudele tunduda, et miks ma selle pulgaga üldse mässan ja miks uut ei osta. Põhjus on selles, et Eestis mina nii väikest mälupulka leidnud pole ja välismaalt läbi kellegi tellida on väga tüütu ja üldse mitte kindel, et see ka kohale jõuab.
Oskab keegi tarka nõu anda või äkki teeb keegi selle ise korda?
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
green
HV veteran
|
28.09.2011 17:53:47
|
|
|
tavaliselt kipuvad nendel pulkadel klemmid lahti tulema montaazplaadilt, seega pulk lahti katkuda ja luubi või mikroskoobi all pilk peale visata ja jootekolviga asi üle käia....
_________________ Ema ja Isa tassivad jõmpsikat 1. septembril kooli, kes punnib vastu ja karjub täiest kõrist: Kaksteist aastat! Mille eest!? |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
keeRISTOrm
HV kasutaja
|
28.09.2011 18:48:33
|
|
|
Nii kiskusin laiali selle. Sees on tavaline MicroSD kaart, proovisin seda telefonis ja töötab. Seega probleem peab olema kuskil ühendustes/klemmides. Suure luubiga vaatasin kõik üle, aga need ühendused on ikka nii pisikesed, et eriti midagi aru ei saa küll. Mikroskoopi mul kusagilt võtta pole.
Kas leidub keegi Tallinnas kellel oleksid vajalikud vahendid ja viitsiks selle üle vaadata?
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
2 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
green
HV veteran
|
28.09.2011 18:59:31
|
|
|
kunagist väga ammusel ajal oli paldiski mnt tevalo poes selline jootmise lauake, ei tea kas ka praegast selline asi toimib või ei, aga võid sealt läbi astuda ja kurta oma muret, ehk leidub kedagist seal kes need 4 klemmi üle joodab, seda juhul kui pole montaazplaadilt koos lihaga see kehv klemm eemaldunud...
_________________ Ema ja Isa tassivad jõmpsikat 1. septembril kooli, kes punnib vastu ja karjub täiest kõrist: Kaksteist aastat! Mille eest!? |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|