praegune kellaaeg 17.06.2025 13:03:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
TiiT
Kreisi kasutaja

|
02.08.2011 14:38:39
Skype kontaktid kadunud ? |
|
|
Äkitse märkasin kontaktide loetelu on tühi.
Millest see võib olla ja kuidas kontaktid tagasi saab?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
20.08.2011 21:33:44
|
|
|
Kontakte hoitakse Skype'i serveris. Kas oled Skype'i uuendanud? Lisaks võiksid proovida teises arvutis Skype'i sisse logida - kas siis tirib kontaktide loetelu alla?
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
TiiT
Kreisi kasutaja

|
21.08.2011 11:54:17
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Kontakte hoitakse Skype'i serveris. Kas oled Skype'i uuendanud? Lisaks võiksid proovida teises arvutis Skype'i sisse logida - kas siis tirib kontaktide loetelu alla? |
Uuendas jah sindrinahk ja ilma minu teadmata, uuendamisega tühjendas serverist kõik kontaktid. Sellist asja ma pole varem kuuldud.
Läksingi siis teisest arvutist Skype ja seal ka kõik tühi.
Kolmanda arvutiga olin omast arust kaval ja ei läinud sellega internetti, nii sain kolmandast skype kontaktid kätte.
Nüüd läksin kolmanda arvutiga netti ja moment olid kõik skype kontaktid kadusid, aga mul olid nüüd kontaktid faili kopitud
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|