Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Kõvaketas justkui kadunud.. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LP
HV vaatleja
LP

sõnum 19.08.2011 12:50:52 Kõvaketas justkui kadunud.. vasta tsitaadiga

Juhtus selline asi, et mingi hetk arvuti jooksis kokku ja liikus kõik väga aeglaselt, läks paremaks, aga otsustasin siiski restardi teha. Restart kestis kaua kuna iga käigu taga enne windows xp loadimist mõtles rämedalt kaua ja toppas.
Järgmine asi mis ma märkan, My Computers alt pole võimalik leida ketast D kus asuvad kõik minu tähtsamad failid (umbes 280GB eest kraami). Tegin uuesti restardi ja siis sealt algusest nägin, et C ketast tunnistab (mingi Samsungi väike) aga seda "slave" ketast justkui ei eksisteeriks. Samuti BIOS alt ei leidnud toda ketast.
Tegin arvuti lahti, kõik juhtmed ketta küljest välja ja tagasi sisse (ükski juhe kahjustatud polnud), aga miski ei muutund.
Aidake palun ruttu hädast välja kuna ilma selle kettata pole mu arvutil mingit mõtet. Ainult Windows on töötava ketta peal :p
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 19.08.2011 13:17:26 vasta tsitaadiga

ketas maha koolenud vist. Ilma kettata buudib kiirelt üles? Ketas küljes siis uimab? Kui bios jms ka ei näita ketast ja andmed väga tähtsad on, siis on kasutaja toivos abiks.
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.08.2011 13:27:37 vasta tsitaadiga

kui selle ketta oma kätte saaks, võiks proovida.
LP
HV vaatleja
LP

sõnum 19.08.2011 13:35:20 vasta tsitaadiga

Ma proovin varsti kas ilma kettata buudib kiirelt üles.
Äkki on abiks ka selline info, et kui lükkan arvuti käima ja ta uimab, siis käib sees selline aeglane tiksumine justkui ja kui juba tötöab kõik, siis enam mitte.
Ma vaatan varsti seda ka, et äkki ei saa üldse voolu taha äkki, ehk siis võtan kaane maha ja vaatan kas hakkab undama või üldse midagi tööle.
Eks mul seal peal suur kogus filme, muusikat, mänge ja vähemtähtsaid programme peal on. Aga tõesti selline tunne on, et mitte midagi pole arvutis alles või siin midagi teha.
Annan varsti update sündmuste käigust. Ja laurx, aitäh abi pakkumise eest, võtan sinuga ühendust kui miskit ei muutu icon_wink.gif
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.08.2011 13:40:29 vasta tsitaadiga

ketas on füüsiliselt katki, iseasi kui kaugel see katkiolemine on ja kui keeruliseks see andmete kättesaamise teeb. igasugune katsetamine pole mõistlik.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  Kõvaketas justkui kadunud..
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.