praegune kellaaeg 21.06.2025 22:19:40
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
15.08.2011 12:15:28
Elisa pakub poolteist kuud tasuta digiuudiseid |
|
|
link :: Elisa
PRESSITEADE 15. august 2011 - Eesti Päevalehe ning Eesti Ekspressi digiuudised on nüüd arvutist tasuta loetavad ka Elisa mobiilse interneti MiNT klientidele. Elisa Mint klient saab tänaseks juba mitukümmend tuhat lugejat võitnud EE ja EPL digiväljaandeid tasuta lugeda kuni septembrikuu lõpuni.
AS Eesti Ajalehed turundusdirektori Kaido Ulejevi sõnul on Eesti Päevalehe ja Eesti Ekspressi digilehega liitunud mõlema kanali puhul juba üle kümne tuhande kasutaja. „Digitaalsed ajalehed on hea innovatiivne võimalus lugeda oma lemmiklehte hoolimata asukohast, oluline on vaid arvuti ja interneti olemasolu. Nõnda on ajaleht väga hästi kättesaadav ka inimestele, kes elavad välismaal või reisivad tihti,“ ütles Kaido Ulejev.
Elisa juhatuse liikme Andrus Hiiepuu sõnul on inimeste meediatarbimise harjumused viimaste aastatega tugevalt teisenenud. „Lugejate seas on populaarseks muutunud on-line väljaanded ning viimase sammuna on sinna kõrvale lisandunud kvaliteetpäevalehtede uue aja väljaanded – digilehed,“ märkis Andrus Hiiepuu. „Rõõm on tõdeda, et uue digitaalse ajastu vormis ajaleht toob uudised ja arvamused Eestist ja maailmast nüüd ka Elisa mobiilse interneti kliendini.“
Digileht on kaasaegse, uue meedia musternäidis, kus on kasutusel kõik uue meedia võimalused: mahukad fotogaleriid, videod, treilerid, imetabane infograafika ja interaktiivsus.
Digilehe lugemiseks on vajalik mobiilse internetiühenduse olemasolu ning kasutajakonto registreerimine vastavalt ajaleht.ekspress.ee või ajaleht.epl.ee kodulehel. „Esmakordsel sisselogimisel soovitame teha linnuke automaatse sisselogimise aknasse, siis ei pea edaspidi enam salasõna sisestama,“ soovitas Andrus Hiiepuu.
Sama kasutajatunnus kehtib mõlema lehe puhul ning MiNT ühendust kasutades saab selle kasutajatunnusega digiväljaandeid lugeda ilma kuutasuta kuni käesoleva aasta 30. septembrini.
Elisa (www.elisa.ee) on Põhjamaade juhtiv sideteenuste pakkuja, mille aktsiad on avalikult noteeritud NASDAQ OMX Helsingi börsi suurte ettevõtete nimekirjas. Elisa teenindab Põhjamaades ligikaudu kaht miljonit klienti, sealhulgas Eestis ca 450 000 klienti, kellele pakume laia valikut erinevaid mobiili- ja andmesideteenuseid. Vahendame läbi sidevõrkude inimestele elamusi ja parandame ettevõtete tootlikkust. Elisa keskendub eraklientidele ja ettevõtetele suunatud IKT- ja võrguteenuste arendamisele. Elisa ja juhtiv globaalne mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt pakuvad ühisteenuseid 40 erinevas riigis. Elisa Eesti AS käive oli 2010. aastal 89,9 miljonit eurot. Rohkem teavet aadressil www.elisa.ee
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
15.08.2011 21:14:21
|
|
|
Tore uudis küll, aga reaalsuses mina oma kasutajaga teenust aktiveerida ei suutnud. Samuti ei suutnud mind aidata klienditeenindus ning e-kirjale ootan seniajani vastust.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lewis
HV kasutaja

|
16.08.2011 10:24:56
|
|
|
Minul töötab küll EPL vähemalt korralikult. EE-d ei ole veel proovinud.
_________________ Mu ainumas Twitch kanal: https://www.twitch.tv/m6hh |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
16.08.2011 22:30:07
|
|
|
Sain klienditeenindusest tagasisidet, et antud lahendus töötab ainult siis, kui välisühendusena kasutatakse Elisa Mint ühendust. Muude ühenduste korral lahendus ei toimi. See on selles suhtes nõme, et see võiks ju ikka minu enda otsustada jääda, millist välisühendust ma kasutan ajahetkel. Raha on ju sõltumata kasutamise ajast ühes summas.
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
17.08.2011 10:37:29
|
|
|
Rasmus kirjutas: |
Sain klienditeenindusest tagasisidet, et antud lahendus töötab ainult siis, kui välisühendusena kasutatakse Elisa Mint ühendust. Muude ühenduste korral lahendus ei toimi. See on selles suhtes nõme, et see võiks ju ikka minu enda otsustada jääda, millist välisühendust ma kasutan ajahetkel. Raha on ju sõltumata kasutamise ajast ühes summas. |
Kuidas see eristamine siis sinu arust käima peaks, et kes saavad tasuta lugeda ja kes mitte? Lisaks on kogu selle kampaani mõte ju MINTi kasutamist reklaamida/propageerida.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
18.08.2011 21:44:06
|
|
|
Renka kirjutas: |
Rasmus kirjutas: |
Sain klienditeenindusest tagasisidet, et antud lahendus töötab ainult siis, kui välisühendusena kasutatakse Elisa Mint ühendust. Muude ühenduste korral lahendus ei toimi. See on selles suhtes nõme, et see võiks ju ikka minu enda otsustada jääda, millist välisühendust ma kasutan ajahetkel. Raha on ju sõltumata kasutamise ajast ühes summas. |
Kuidas see eristamine siis sinu arust käima peaks, et kes saavad tasuta lugeda ja kes mitte? Lisaks on kogu selle kampaani mõte ju MINTi kasutamist reklaamida/propageerida. |
Näiteks kasutajanime ja reaalse isiku sidumine ning omakorda sidumine infoga, et kasutaja maksab Mint teenuse eest? Kasutamist propageerib see ju igal juhul - ma ei kavatsegi teenusest loobuda. Pigem oli pakkumise sisuks lisaväärtuse loomine, mitte müügikampaania.
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|