praegune kellaaeg 22.06.2025 10:16:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LP
HV vaatleja

|
19.08.2011 12:50:52
Kõvaketas justkui kadunud.. |
|
|
Juhtus selline asi, et mingi hetk arvuti jooksis kokku ja liikus kõik väga aeglaselt, läks paremaks, aga otsustasin siiski restardi teha. Restart kestis kaua kuna iga käigu taga enne windows xp loadimist mõtles rämedalt kaua ja toppas.
Järgmine asi mis ma märkan, My Computers alt pole võimalik leida ketast D kus asuvad kõik minu tähtsamad failid (umbes 280GB eest kraami). Tegin uuesti restardi ja siis sealt algusest nägin, et C ketast tunnistab (mingi Samsungi väike) aga seda "slave" ketast justkui ei eksisteeriks. Samuti BIOS alt ei leidnud toda ketast.
Tegin arvuti lahti, kõik juhtmed ketta küljest välja ja tagasi sisse (ükski juhe kahjustatud polnud), aga miski ei muutund.
Aidake palun ruttu hädast välja kuna ilma selle kettata pole mu arvutil mingit mõtet. Ainult Windows on töötava ketta peal :p
|
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
19.08.2011 13:17:26
|
|
|
ketas maha koolenud vist. Ilma kettata buudib kiirelt üles? Ketas küljes siis uimab? Kui bios jms ka ei näita ketast ja andmed väga tähtsad on, siis on kasutaja toivos abiks.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
LP
HV vaatleja

|
19.08.2011 13:35:20
|
|
|
Ma proovin varsti kas ilma kettata buudib kiirelt üles.
Äkki on abiks ka selline info, et kui lükkan arvuti käima ja ta uimab, siis käib sees selline aeglane tiksumine justkui ja kui juba tötöab kõik, siis enam mitte.
Ma vaatan varsti seda ka, et äkki ei saa üldse voolu taha äkki, ehk siis võtan kaane maha ja vaatan kas hakkab undama või üldse midagi tööle.
Eks mul seal peal suur kogus filme, muusikat, mänge ja vähemtähtsaid programme peal on. Aga tõesti selline tunne on, et mitte midagi pole arvutis alles või siin midagi teha.
Annan varsti update sündmuste käigust. Ja laurx, aitäh abi pakkumise eest, võtan sinuga ühendust kui miskit ei muutu
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|