praegune kellaaeg 18.06.2025 15:35:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pokerjoker
Piiratud kasutaja

|
26.07.2011 19:07:25
Acer ZG5 aku läbi kapipeal seismisest? Kuidas? |
|
|
Mure järgmine.
Pole oma läpakat ca kuu kasutanud, sest olen koguaeg suures arvutis oma asju ajanud. Täna tuli mõte et lähen hoovile päevitama, läppar kaasa ja wifyt kasutama. Võtan siis läppari välja ja proovin sisse lülitada, ei lähe. Esialgu ära ei ehmatanud, mis seal ikka, aku tühi. Tõin tuppa laadima ja võtsin 30 min pärast laadimast ära. WTF.!?! Ikka sisse ei lülitu. Panin seejärel juhtme taha ja lülitasin arvuti sisse, töötab ilusti.
Näitab et laeb ja hetkel juhtmetoide. Laeb kuni 3%ni ja edasi ei lähe.
Varem pidas aku ca 3h. Viimati kui kasutasin oli ta minu mäletamist mööda mul juhtmetaga. Peale viimast kasutamist seisis kapil, voolujuhet taga ei olnud. Läpaka küljes oli toide küll, aga voolutaga ta mul siiski ei olnud.
Ehk seletan veidike halvasti, see ümmargune laadija ots oli läpaka küljes, aga voolutaga mitte.
Kuidas saab läppar lihtsalt seismisest perse minna? Õigemini vist läpaka aku?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.07.2011 19:49:39
|
|
|
Eks mõne teise, täiesti töökorras akuga saad kindlaks teha, et kummas viga tekkis, kas akus või emaplaadil.
Pmst. on võimalik küll, et seistes tekib aku sees oleva akuelemendi n-ö "lekkimine" ja see veabki aku töötamise/laadimise auti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pokerjoker
Piiratud kasutaja

|
28.07.2011 15:31:53
|
|
|
Nojah. Mul on läinud kolme kuuga kolm läpakat perse. Normaalne eks.
Vabandust OT pärast, aga lihtsalt liiga unreal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|