praegune kellaaeg 19.06.2025 04:12:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hashi
Kreisi kasutaja
|
16.11.2011 23:43:25
Jama LG mobiiliga |
|
|
Heips!
Pole küll just/ainult LG värk, vist, kuid mobla on siis LG GX200 ja paar päeva tagasi helitati mulle Eesti maakoodiga numbrilt, kuid moblale ei saanud sel hetkel vastata - laadis toas ja ma ise olin õues. Tuppa tulles muidugi kohe vaatama, et kas ja kes ning helistaja oli minu jaoks võõras, tema number minu kontaktides polnud. Otsustasin siis uurida, et kes ja mis soovis aga... nigu numbri valin, paneb mobla pildi tasku(ekraan must), kuid mõnda klahvi näppides lääb ekraan uuesti tööle. Ühtlasi otsib võrke(2 simi ja elion+elisa) ja registreerib end uuesti teenusepakkuja võrku Ühegi teise numbriga sellist pulli pole ning pole ka vahet, kumma teenusepakkuja simiga seda numbrit valida. Väga kahtlane tundub asi olema Ei Elisa ega EMT kasutajatugi ei osanud muud kosta, kui et tooge/viige teenindusse kontrolli. Mhmhhh... 75km maha sõita, raha kulutada jms. Noh, kui muud üle ei jää, eks siis tuleb muidugi seda teha aga mitte selles pole küsimus.
Mõtlesin lihtsalt, et äkki on mingi pahalane fööni pugenud. Helistad sel numbril, sokutatakse sulle pahalane ning... Või pole selline asi võimalik ja mul on lihtsalt asjatu paranoia? Samas ei mõista ma, et miks föön siis "resa teeb" - igal helistamisel paigaldub pahalane uuesti ja võtab kontrolli üle?
Jälgib su liikumisi, kuulab kõnesid pealt, loeb sõnumeid ja helistab sinu teadmata "erootika-liinidele". Kaasaja tehnika tasemel ei tohiks see ju keeruline olla, kuid sellisest pahalasest ja/või mobla ülevõtmise viisist pole ma kuulnud
Ehk oskab/suudab keegi kogenum mind maha rahustada ja peaksin siiski lihtsalt teeninduses ära käima? Või suudab mõni intelligentsem viirusepeletaja mobla üle skännida? USB pordi kaudu saab fööni "mass storagena" külge haakida ning kontrolli teostada. Ükski minu varasem mobla pole sellista pulli teinud. Kui on veel mingit infi vaja, küsige. See ei tohiks mingi eriline nutimobla olla.
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
tont23
HV veteran

|
16.11.2011 23:53:55
|
|
|
ei suutnud küll kuskil tuvastada mis soft seal moblas jookseb(vist mingi lg enda oma?) aga jah...proovi moblasse miski viiruse skänn peale lasta ja sama ka mälukaardile...
kui kuskil valik siis proovi ka taastada tehase/algseaded äkki on abiks
sissetulnud/väljunud kõnede kustutamine kah abiks...äkki?
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|