praegune kellaaeg 18.06.2025 01:08:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kaupmees
HV kasutaja

|
30.07.2011 18:39:14
soovita kõvaketast. |
|
|
Mul iga temade jaoks oma kõvaketas: musika, filmid, documendid, pildid jne.
soov oleks nüüd osta korralik kõvaketas kuhu installida vaid programmid ja windows. Oletan et see ei pea olema suur, mingi 250GB kanti vist.
Kindlasti sata ketas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
30.07.2011 21:53:10
|
|
|
Kui sa rohkelt mänge ei installi, siis 160 GB-st kõvakettast on rohkem kui küll. Kuid samas, mida mahukam on kõvaketas, seda väiksemaks läheb 1 GB kõvaketta mahu hind.
Pigem küsiks, et kui palju kõvaketta ostmiseks raha oled kõrvale pannud. Äkki võtad hoopis SSD.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupmees
HV kasutaja

|
30.07.2011 21:58:43
|
|
|
Põhikriteerium oleks arvuti kiirus andmete lugemise kiirus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
30.07.2011 22:08:45
|
|
|
kaupmees kirjutas: |
Põhikriteerium oleks arvuti kiirus andmete lugemise kiirus. |
Ohoh, siis sa ju otsidki omale SSD draivi. SSD on HDD-st vähemalt kaks korda kiirem. Arvuti kiirust mõjutab eelkõige kõvaketta lugemiskiirus.
SSD draivid: https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/K%C3%B5vakettad+-+sisemised/?search=33e8e70fad39a5c0f8f6002be96a8d58#results
Vaata kindlasti mahtusid ja võrdle oma rahakotiga. Kui sa ütleksid, kui palju raha oleksid nõus välja käima, siis saaksid siinsed liikmed sulle selle raha eest parimaid kõvakettaid soovitada ehk.
Mina olen alles veel värske SSD omanik ja mul Kingston SSD, kuid kui ajad kiirusi taga, siis foorumil on selles osas minust targemaid liikmeid.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|