praegune kellaaeg 17.06.2025 14:13:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
adept+
HV vaatleja
|
06.12.2011 13:37:32
Google map |
|
|
Oleks vaja kodulehele panna Google map, kus on valitud Tallinna spordiklubide asukohad peal.
Kui Google Mapis otsida "sport clubs Tallinn Estonia", siis näitab kaardil punase märgiga teatud spordiklubide asukohti, kuid paraku mitte kõikide spordiklubide. Lisaks näitab ka mittevajalikku x-baari asukohta
Siin ma ei saa ise määrata milliseid mina tahan näidata.
Tahan ise valida milliseid ma näitan ja asukoha lipule hiirega liikudes näitaks klubi nime.
(Leidsin juhendi http://maps.google.com/help/maps/getmaps/plot-multi.html mille järgi püüdsin saavutada sobivat tulemust, kuid seal sinisel lipul peab klikkima enne kui nime ja andmeid näitaks. See ei sobi, sest oleks vaja et kohe hiirega liikumisel näitaks nime).
Kes tark oskab öelda kuidas saaks ise valida milliseid klubisid kaardil näitab ja et asukoha punktil liikudes näitaks klubi nime (mitte ei pea klikkima)?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|