Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Logitech Harmony One akuprobleem märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ents75
HV kasutaja

sõnum 02.07.2011 11:42:03 Logitech Harmony One akuprobleem vasta tsitaadiga

Pärast paari aastat tublit teenimist avastasin et Harmony puldi aku peab vast 4-5 tundi vastu (eelnevalt ikka nädalaid isegi) Tahtsin võtta aku välja et uurida teemat kuid võta näpust... aku nii paisunud et tuli näpitsaid kasutada, sest see oli ainus võimalus kuidas välja sai. Lugesin foorumistest, et see üsna tavaline probleem ja et Logitech ise ei soovita seda akust sealt ise välja punnitama hakatagi...
Nüüd olekski küsimus - kas kellelgi on veel sarnast kogemust ja kuidas lahendada? kas Logitech on tubli ja asendab mulle uue aku? Osta uus - siis kustkohast ja kas sinna sobib ka mõni muu aku (olen lugenud et mõni Nokia oma pidavat sobima...).

Paluks nõu seega kui kellegi läbi tehtud samasugune kadalip. Logitechi kodukalt on aku hind 29euri.... kui vähegi võimalik siis hoiaks siitkohalt raha kokku ja ei telliks sealt.

PS. Muidu on see pult 1 mu asjalikumaid ostusid ever... ülihea vidin:)
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
virks
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.07.2011 12:13:22 vasta tsitaadiga

Pane akust pilt ja mõõdud.
Kommentaarid: 525 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 419
tagasi üles
ents75
HV kasutaja

sõnum 05.07.2011 01:05:58 vasta tsitaadiga

virks kirjutas:
Pane akust pilt ja mõõdud.

peaks olema analoogne (kiireim link mille hetkel leidsin)

PS. Kas äkki Nokia BLB-2 ei olnud just see mis sinna sobis? Aga ma sooviks ikka et see aku seal ka toimiks. Väidetavalt on mingitel asendusakudel olema laadimismured...

edit: on kellelgi asjalikku lahendust pakkuda?
tagasi üles
kenwuud
HV kasutaja

sõnum 06.07.2011 00:27:41 vasta tsitaadiga

BLB-2 on 3,6V. Mul on vana hea harmony 785 mis kasutab ka NTA2340 akut.Kunagi katsetasin BLB-2-ga.Töötas.Praegu panin just prooviks BLD-3 sisse.See 3,7V.Laadima igatahes hakkas.Aku on õhem ja mahtuvus ka väiksem.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
ents75
HV kasutaja

sõnum 11.07.2011 14:09:37 vasta tsitaadiga

Tänud info eest. Aga tuleb välja et seda BLB-2 akut pole erit kuskilt saada. Kas keegi oskab öelda mis Nokia telefonid seda kasutavad (või kasutasid) - proovin mingi muu asenduse leida.
tagasi üles
Anna tooli

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.07.2011 14:19:52 vasta tsitaadiga

http://www.patareid.ee/nokia-blb-2-li-ion-analog-aku-750mah.html

http://www.patareid.ee/nokia-blb-2-li-ion-analog-aku-1000mah.html

http://akud.oregon.ee/index.php?page=details&prod=38&cat=5&group=0

ents75
HV kasutaja

sõnum 25.07.2011 10:42:28 vasta tsitaadiga

EDIT! Lahendus.

Lisan siia lahenduse minu probleemile - ehk mõnel siit läheb tulevikus vaja... Nimelt negatiivse poole pealt see et blb-3 aku ei hakka dokis laadima. Pult ise küll selle akuga toimib aga vaid seniks kuni akut jagub. Ühekordne lahendus seega icon_smile.gif

Ja nüüd siis probleemilahendus mis vähemalt minul pani karbi positiivselt lahti kukkuma. Nimelt mu pult on hetkeks tegelikult ca 2,5 aastat vana ja mingit ametlikku garantiid sellel loomulikult enam ei ole (võinoh nii ma realistist eestlasena arvasin).Kuid kuna netis on seda akujama ikka päris palju ja kirumist mõtlesin et mis seals ikka ja kirjutasin Logitechi klienditoele ja kirjeldasin oma muret ning küsisin mis abiks (lisasin ka nõutud lisainfo p/n koodiga). Juba järgmisel päeval võttis minuga maili teel ühendust keegi Duncan kes ütles et pole probleemi ja et UUS PULT ON JUBA MINU POOLE TEEL icon_eek.gif ! Ei mingeid lisaküsimusi. Vaid info et mu praegune pult nö. kustutatakse koodi järgi tarkvarast st. ma ei saa sinna enam uuendusi teha. Lisaks öeldi et ma jumala pärast akut ise puldist välja ei vägistaks jõuga (no ma igaks juhuks esialgses kirjas ütlesin neile et ma ei saa paisunud akut välja icon_redface.gif ) Lõpus ka jutt, et mulle saadetakse survey kus ma võiksin tema teenindust jms kirjeldada. Täna tõi UPS mulle uue puldi ukse taha. Mul on tuttuus pult ja loomulikult ka aku icon_smile.gif Seega minu kooliraha oli vaid 8 eurot BLB2 aku eest mida Logitechi pult ei "söö" Im really impressed ja seda ma Duncani teeninduse eest kindlasti ka Logitechi rahvale kirjutan. Logitech ja tema klienditeenindus ruulib - ma olen edaspidi andunud fänn.

PS. Paar muudatust ka vana ja uue vahel. Laadija on teine. Ja uus aku on samuti pisut teise kirjeldusega - vana oli 950mAh, uus aga 930mAh. Lisaks on uus aku vist ka teise tootja oma - välimus on palju kenam ja korrektsem.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Logitech Harmony One akuprobleem
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.